![]() |
kakav je celeron D 336
ima ko ikakvu info?
surfam i trazim i googlam i nista :confused: naravno, i da li je klokabilan :D |
Celer ko celer
Svi se oni daju clocat i to jako dobro sam sta s tim ne dobijes puno:smoke: |
slozio sam jeftinu kombinaciju, jeftiniju od semprona, u kombinaciji s asrockicom(via) i ddr2 memom
zanima me da li ce potegnut fsb na 800 :rolleyes: :D sutra budemo vidjeli kad stigne par komada tih celera pa javim :o |
Citiraj:
Bolje da si trazio nesto jeftino sa SiS chipsetom... ali ajde, mozda bude srece pa bude radilo kako spada :) |
:eek: Sad tek vidim... ZED... izdajico ... kako si mogao.... :eek: , vidim kuda to ide, svi bjeze ... neka neka... always outnumbered - never outguned :mad:
... Slazem se , bolje Sisa nego Via :D ako je Intel u pitanju. |
Citiraj:
Sad si za mene zapeo:D Sta Masnog nisi potkurivo:smoke: Nebrini ovo sta sam preso je cist informativne prirode vratit cu se ja brzo na svoju stranu:beer: :p BTW kaj nevidis da se i sam žderem:D :D |
sori, mali OT...
@ZED koja je to serija proca i kolko mu volti treba da potegne na 2,75ghz?? |
Citiraj:
Imas objasnjenjaovdje |
svaka čast...skidam kapu....vi se uvijek skrumpate s tim serijama...odkud ih nabavljate?
|
Citiraj:
|
uletio mi krivi celer 335 a ne 336, i radi hladan kao spricer , ali isti neide iznad 3300 bez diranja voltaze(to se nemoze :D )..
i takav radi na 30 stupnjeva :clap: danas mi dosli 336ice pa budem bolje probao testirati i s malo vise volje :D |
336ice su isti vrag :D
rade na 3300 bez diranja voltaze.. ubiti idu i na 3400 ili i vise, ali onda se sve rusi rade na 32 stupnja. mislim da na dobroj ploci bi se tu stosta jos dalo :o |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |