![]() |
Titranje slike na monitoru
Pozdrav,imam čudan problem barem meni nisam se susretao do sada sa istim,
kod paljenja pc ikonice i slova po netu i bilo gdje titraju i i sve je razvučeno nejasno kao da nema drivera za gpu,pokrenem neki video ili igricu i mogu odmah prekinuti i više nema titranja i sve je ok,svaki puta kada upalim komp isto mi se događa riješim taj problem pokretanjem neki video(film ili igricu) dovoljno je na sekundu i sve je ok dalje. Stavio nove drivere 14.12,ali događa mi se i starijom verzijom isto. Inače igrice mogu igrati po sat-dva nema nikakvih problema tako da ne sumnjam u grafiku nego drivere ili već nešto. Grafička je HD6850 Ima ko kakvu ideju?Hvala |
Još da si napisao koji monitor, koji os, ...
po opisanom vjerojatno os i/ili drajveri, možeš li se sjetiti šta si radio / instalirao a nakon čega se to počelo dešavati ? u krajnjem slučaju čisti install :fiju: |
Wind 7 64bit je gore,mjenjao sam grafiku bila je 5770 ,wind sam na novo stavio i to dvaput i isti problem prije nije mi se to događalo,inače nikakvih problema u igricama far cry 4 igram po sat- dva i nema titranja ni ništa,to se dogada samo kada upalim komp sve ikone po deskopu trepere i slova i kod surfanha kada pokrenem neki video prestane i dalje sve ok do ponovnog paljenja pc
|
|
Koji monitor???
|
Citiraj:
Nije pomoglo postupak sa linka |
Jel ga komp prepoznaje po modelu ili kao generic monitor???
|
DA vidi ga kao asus vw193
|
Onda probaj drugu grafičku na tom kompu i tom monitoru.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |