![]() |
Memorija - 6gb radi, ali 8gb ne
Pozdrav,
kupio sam 4x Kingston 2gb 800mhz ddrII CL6 KVR800D2N6/2G. Kada stavim 3 čipa sve radi ok, barem za sada. Ali kada stavim 4. kompjuter se potpuno uspori, tj neupotrebljivo je. windowsi se dižu 10 minuta, prozori se otvaraju isto toliko. Ne znam ni otprilike što bih trebao napraviti pa molim za pomoć. Poptuno ista stvar mi se desila s prethodna 4 čipa od 2 gb, ali sam to pripisivao memoriji. Sada kada sam stavio memoriju koju proizvođač podržava, ista stvar se dešava. Samo sada sam pokušao s tri čipa i sve radi, a prethodni put nisam. Zamolio bih za pomoć ili neki savjet jer mi je ovo čudno. Ploču imam ovu: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2544#ov Procesor je quad 2.2 koliko se sjećam, garafa gtx 760, napajanje dovoljno, win 7 64 svaki savjet dobrodošao. Hvala! |
Bilo koja kombinacija keksa i slotva sa 3 modula se uvijek normalno ponaša ? Probaj preventivno testirat memoriju da nije neki defektan.
|
da, izgleda da sve radi s 3 komada, i da su sva 4 komada ispravni.
ali kada su sva 4 nutra komp ne radi. tj. radi ali kao i da ne radi. nemam pojma kaj više. |
Čak sam i stavio stari modul od 1 gb i radi sve ok, tak da sada imam 7gb. al 8gb nece pa nece
|
Citiraj:
Ako neide tako onda otvori cmd.exe i ukucaj sfc /scannow |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:12. |