![]() |
GeForce PCX 6600 GT problem
Molio bih sve da ovu temu shvate ozbiljno!
Ovakva je situacija: Kada se instalira dotična grafa (točnije ime je VGA PCI-E GAINWARD, Ultra/1960 TV/DVI "GS", GeForce PCX 6600 GT 128 bit, 128 MB, tv-out, DVI) sve uredno radi osim Capture drivera. Kako god da se instalira pokazuje neku "code 10" grešku. "Device can not start" Skinio sam nove WDM drivere i opet isto izbacuje. capture naravno neradi... :( To je ukratko. Ako treba još kakvih informacija samo recite:) |
Jesi se probo igrat IRQ adresama?
|
bas sam sada poceo to raditi...
još uvjek bez rezultata:mad: |
Onu opciju Assign IRQ to VGA i sl. probaj gasit/palit...
|
Igranje sa IRQ resursima nepali...:fuming:
Pomagajte... |
Citiraj:
ploča je MBO EPOX, s. 939, 9NPA+ Ultra, nForce 4 Ultra, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, ATX 2 da probam fleshat bios? |
Odnesi komp tamo gdje si ga kupio i reklamiraj matičnu/odnesi komp u servis.
|
kladim se da nije nikakav kvar nego je jednostavno do postavki.
|
Vidi jel ima novi BIOS.
|
stavio sam novi bios i opet ista stvar. nema ništa novo
|
Probaj uzet ove drivere direktno s njihove stranice:
http://www.gainward.de/drivers/4.09_wdm-vivo.exe |
Err...malo me ovo zbunjuje, jer nisi baš konkretno napomenuo da grafa ima TV IN, napiso si samo TV out...
|
da i ja gledam di ta kartica ima tv in ? jesi ziher da ima tv in ili ti da je VIVO ?
|
nemojte se ljutit, ali mislim da ću past u nesvjest od smijeha ako to nije vivo kartica....
hg spot rules!!! :clap: :beer: |
Citiraj:
to JESTE vivo kartica. Sorry sto nisam napisao. I sam windows prepozna capture drivere ali neuspije instalirat |
Probaj na nekom drugom kompu da vidiš jel se možda ne kolje s nečim.
|
rješen problem...
Stavio sam na disable taj shugavi driver i poslo sam je nekoliko puta u P.M.:D i sad sve radi kao po loju. je*eš capture... Hvala svima na utrošenom vremenu... Domy, dobro si reko... kolje se sa necim na drugom kompu radi dobro. Kada budem imao vise zivaca mozda cu smislit nesto. Pozdrav!:beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |