PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Catalyst 14.12 WHQL Omega (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=265615)

Alph4Dawg 09.12.2014. 10:21

Catalyst 14.12 WHQL Omega

Novi 'Catalyst Omega' driveri su dostupni za download!

Nove stvarcice:

Virtual Super Resolution (VSR)
Video playback enhancements
5K LCD Panel Support
Frametime Frame Pacing enhancements
Performance optimizations for APUs
Performance optimizations for Dedicated graphics cards

Performance Optimizations versus AMD Catalyst 14.9 WHQL

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth performance optimizations - Mantle API activated for ultimate performance in Sid Meier's Civilization: Beyond Eart
Call of Duty: Advanced Warfare performance optimizations - Up to 30% performance increases with FXAA and lower game resolutions
Optimized AMD CrossFire Profile update for improved performance - Assassin's Creed Unity performance optimizations
Single GPU performance improvements - Optimized AMD CrossFire Profile update for improved performance
Dragon Age: Inquisition performance optimizations - Up to 15% performance increase in single GPU scenarios with Anti-Aliasing enabled.
Optimized AMD CrossFire Profile update for improved performance
Far Cry 4 performance optimizations - Up to 50% performance increase in single GPU scenarios with Anti-Aliasing enabled.

Vise o tome:

klikni ovdje

Download:

klikni ovdje

segregator 15.12.2014. 12:53

http://wccftech.com/amd-great-softwa...omega-drivers/

HCS 12.03.2015. 02:20

Ok, pitat cu ovdje jer mi se trentuno to dogada na ovoj verziji drivera. Naime, prilikom OC-a preko MSI AB-era, kartica prihvati OC i u Gpu-zu se vide zadane vrijednosti, ono sto mene je muci to da nakon nekog izvjesnog vremena frekvencije vracaju na stock, konkretno je to na 7950 sa OC-a 1100/1400 vraca na defaultnih 880/1250, tek nakon restarta mogu dobit ponovo OC vrijednosti, i to opet na ograniceno doba ma koliko god puta u AB-u potvrdivao OC. Vrlo cudan i iritantan problem, probano sa vise Ati kartica, na svima ista stvar se pojavljivala. Sa GTX 760 nikakvih problema nije bilo sto se toga tice.

Imam osjecaj da me neke power saving feature atijev hebe?

esc 12.03.2015. 05:02

Citiraj:

Autor HCS (Post 2749294)
Ok, pitat cu ovdje jer mi se trentuno to dogada na ovoj verziji drivera. Naime, prilikom OC-a preko MSI AB-era, kartica prihvati OC i u Gpu-zu se vide zadane vrijednosti, ono sto mene je muci to da nakon nekog izvjesnog vremena frekvencije vracaju na stock, konkretno je to na 7950 sa OC-a 1100/1400 vraca na defaultnih 880/1250, tek nakon restarta mogu dobit ponovo OC vrijednosti, i to opet na ograniceno doba ma koliko god puta u AB-u potvrdivao OC. Vrlo cudan i iritantan problem, probano sa vise Ati kartica, na svima ista stvar se pojavljivala. Sa GTX 760 nikakvih problema nije bilo sto se toga tice.

Imam osjecaj da me neke power saving feature atijev hebe?

klasika,još nisu riješili a zadnja verzija trixx-a ni ne radi u win 8.1,meni samo spusti napon na default 1031 i normalno to me izbaci

HCS 12.03.2015. 11:11

Citiraj:

Autor esc (Post 2749300)
klasika,još nisu riješili a zadnja verzija trixx-a ni ne radi u win 8.1,meni samo spusti napon na default 1031 i normalno to me izbaci

Cek, to je onda do drivera, windowsa ili OC tool-a? :lol2:

esc 12.03.2015. 15:08

Citiraj:

Autor HCS (Post 2749392)
Cek, to je onda do drivera, windowsa ili OC tool-a? :lol2:

neznam do čega je,trixx zadnja verzija mi se nije htjela pokrenut u win8.1,msi ab me isto zezao...još uvijek nisu ništa riješili(drivere,oc tool,windows,igre) a to se provlači već ohoho vremena

BoobZ 12.03.2015. 21:23

Citiraj:

Autor esc (Post 2749300)

Meni MSI AB radi savršeno na Win 8.1 sa Omega 14.12 :stoopid:

jopis 13.03.2015. 14:23

Citiraj:

Autor BoobZ (Post 2749687)

Ma rade i trixxx i ab, samo znaš onu, nije kriv sw i hw, ima nešto i u korisniku:fiju:

esc 13.03.2015. 15:42

Citiraj:

Autor jopis (Post 2749958)
Ma rade i trixxx i ab, samo znaš onu, nije kriv sw i hw, ima nešto i u korisniku:fiju:

trixx zadnji meni ne radi a za vrijeme hardline bete me je izbacilo iz igre jer je napon bacilo na default a taktovi oc-a su ostali
nvidia je bolja,pogotovo šta se tiče drivera

HCS 13.03.2015. 17:07

Probat cu s trixxom jos eventualno, ali mi se to vec na par atica dogadalo s ovim driverima, cudno da vec dugo nema novih, mozda nesto.propustam, neznam. Savjeti slobodno. Ali da, nvidia je po pitanju drivera za dva koplja iznad, makar i ona ima svojih musica.

esc 13.03.2015. 19:51

Citiraj:

Autor HCS (Post 2750032)
Probat cu s trixxom jos eventualno, ali mi se to vec na par atica dogadalo s ovim driverima, cudno da vec dugo nema novih, mozda nesto.propustam, neznam. Savjeti slobodno. Ali da, nvidia je po pitanju drivera za dva koplja iznad, makar i ona ima svojih musica.

nema dugo amd drivera,kao da su ovi savršeni a nisu....sad će vjerojatno izbacit nove za battlefield hardline

dinos3 18.03.2015. 19:10

Citiraj:

Autor BoobZ (Post 2749687)

Takoder :goood:

Smoki_Gs 25.03.2015. 03:12

Samo ukratko da kazem da sam skinuo i probao novu CCC betu 15.3,i obrisao ju nakon 15 min.. :D Nisam nikakve testove pokusavao,prije instaliranja sam igrao "The Crew",i kad sam stavio te drivere,igra se nije htjela pokrenut 3 puta za redom. Vratio Omegu staru,sve radi iz prve.. Tako da nisam ni pokusavao druge stvari.. :D
EDIT:Nije mi vrag dao mira... Maknuo sam Omegu opet,stavio 15,3 ponovo,i danas sam igrao FC4,The Crew,Dota2,i sve je bilo bez greske... :D Vrag zna sto mu je bilo prvi put...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27.