![]() |
Problem: Terratec 600 signal
Dasam sam u Ve-Milu kupio tv karticu Terratec Cinergy 600 i spojio je s vanjskim antenama. Pošto smo kupili nove antene i sve to i sve radi savršeno na tv-u, ali ma tv kartici mi je jako loša slika..
Dali možda tko znam kako to podesiti ili več što treba poduzeti? Dali možda tko zna na kojim frekvencijama radi HRT1, HRT2, Nova, RTL, POP, SLO1, SLO2, ORF1, ORF2, jer kartica omogučava da sam odaberem koju frekvenciju želim? Molim vas da mi pomognete tko ima također navedenu karticu.. tnx.. |
Jesi stavio na PAL-B(G) standard? Kakva je kvaliteta koaksijalnog kabela koji vodi do kartice? Isto pitanje vrijedi i za spliter (razdjelnik). Jel ti uključen fine tune kod pretraživanja? Što se tiče frekvencija programa, tu ti ne mogu pomoć jer imam kablovsku.
|
Koristim PAL-B, kabel je Cavel 703b, budem sutra probal bez razdjelnika skenirati programe, jer možda on zeza...
koristil sam i fine tune kod pretraživanja ili kak se več zove... Ako netko ima navedenu karticu i može poslati na mail sliku da vidim kakva je kvaliteta slike kod njega?? Molim vas da šaljete na: igor.dragovic@ck.htnet.hr tnx.. |
Samo da velim... uspio sam složiti i sad sve radi savršeno..
Problem je bio to da mi je strgala ona žica koja se nalazi nutra u cavel-u... pozdrav.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:08. |