![]() |
Problem sa processorom
Pozdrav, imam processor amd athlon 64 x2 5200+, do skoro je radio sasvim nomalno i nisam imao nikakvih problema. Prije nekoliko dana poceo mi je racunar kociti, opterecenje processora mi je bilo 100%. obrisao sam sve viruse i nepotrebne programe. Kad upalim racunar sve je normalno, opterecenje procesora je 0% normalna temperatura (od 30-40 stepeni), ali kad ukljucim AIMP da slusam muziku opterecenje procesora skoci do 90-100 posto, a da ne govorim kad ukljucim neku igricu, ukljucim cs 1.6 i jedva ga igram, ove novije igre nmg nikako da igram. U kucistu nema prasine, kuler radi odlicno, stvarno ne znam do cega je. Ako neko zna u cemu je problem neka pomaze :D hvala unapred.
|
Jesi reinstalirao tj nanovo instalirao windowse? Jel ikad mijenjana termalna pasta na procesoru?
|
koje su ti temperature procesora ili matične pod opterećenjem? prvo to provjeri...
|
To je problem sa virusom koji opterećuje procesor .
Imao sam sličan problem i sam par puta . Ponekad antivirusni program uspjeva to riješiti , a ponekad moraš ići sa čistom instalacijom Windowsa. Mislim da je najbolje da ponovo instaliraš Windowse . |
ja isto imao par puta taj problem, nisam se mucio traziti uzrok, reinstal winsa i sve u redu poslije
|
Slažem se sa ostalim forumasima, reinstall winsa I riješen problem. Događalo se prije. :)
|
Back up fileova i istalacija nanovo.Najbolje rjesenje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |