![]() |
Problem sa iskakanjem prozora...
Ne znam kak da opisem problem, uglavnom, nervira me, kad kucam neku poruku i onda mi se iz cista mira otvori neki prozor, i automatski me baci u njega, pa nekad nehotice potvrdim neku radnju, buduci da to nisam ni ocekivao.. dal mogu podesit negdje da svaki novi prozor koji mi iskoci ostane negdje sam za sebe, a ne da odma postane glavni prozor ?
NPR.. pisem poruku u skypeu, iskoci mi neka poruka za plugin iz opere.. i ja sam odobrio nesto sto nisam ni vidio sto je... Windows 7 tnx |
Hajde da pogodim.
Ask toolbarovi i takva smeća koju većina korisnika kada instalira npr BSPlayer a nezna da konstantnim nečitanjem i stiskanjem "Next" ili "Accept" instalira si trash programe. Provjeri si pod Add/Remove Programs ima li sličnih uljeza. |
Makni isto iz browsera šta je suvišno (addons za FF ili extensions za chrome), skeniraj komp sa spybot serach&destroy.
|
od pluginova imam samo adblock... nemam nikakve toolbarove.. i ne radi s e o tim prozorima...
zanimalo me da li ima neka hijerarhija vrijednosti prozora.. jos jedan primjer.. pisem poruku, i netko me u tom trnetku nazove na skype ili icq i ja se odma javim jer sam slucajno lupio tipku... to me nervira bas |
Citiraj:
Provjeri na te stvari. Free programi ti najviše forsiraju da se instaliraju takva vrsta smeća. Da i CoreTemp to čini. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |