![]() |
AGP/PCI lock
Koje su max.frekvencije?
Držim 38/76 na jednoj ploči koja nema agp lock :( Da li je to opasno? |
Može ti se dogodit da ne radi neki od integriranih dodataka ili više njih kao što je zvučna, diskovni kontroleri,...
|
Ako ti sve radi onda je dobro al zna se dogodit da ti podivljaju kontroleri usljed vecih PCI/AGP freqvi.
|
Ja sam imao najstabilniji sistem i najbolje rezultate (grafičte tipa 3d mark) sa 33/66
|
Radi stabilno ovako,znači dobro je :)
Ok,hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ljepo - tak :D Matična nema tu mogućnost u biosu a ClockGen mi samo može očitati frek. AGP/PCI koja je također trenutno 38/76 , FSB mogu podešavat s tim programčićem ali ništa više od toga. Program se vjerojatno veže na sam bios pa pošto nemam tu stavku u biosu normalno da ne pali ovim sistemom:fuming: Postoji li kakav drugi programčić koji bi ovo odradio:confused: |
Ja sam sad kupio Gigabyte KT400,1700+ DLT3C,1x256,2x128DDR,9600Pro...Rođak je naručio to sve a potrošio je lovu pa sam ga spasio i kupio to sve sebi,lol :)
Sad me jebe ova Gigabyteica,ne može na 166fsb(ili mi se čini?). Klokao sam 11x151@1.5V a to mi se čini loše za DLT3C proc. |
loš čipset, probaj sa večim naponom proca, i ako možeš nabavi si neku ploču sa nf2 čipsetom
|
nije KT400 loš čipset već je Gigabyte loša ploča.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moram pitat SeaMan-a kak da to podesim,kod njega je radilo na 166x11@1.5V.:smoke: |
...nije ni maticna ni chipset los,samo nije za clockanje i tocka,za to se kupuje n-force,a ovako samo mozes skuriti nesto jer nemas agp pci lock,savjet : odustani od clockanja
|
Da ako nemas AGP/PCI lock radije nemoj clockati,ja mislim da se meni jedan modem sprzio bas zbog toga iako nisam 100%...
Ja sam isto radio na nekoj ploci sa VIA KT i takvim procom i nejde iznad 1900+,sada ne znam tocno koliki je bio fsb... A na mojoj NF2 ide bez beda do 2600+(kao sto vidis u sigu) s tim da sam dizao napon NB,jer bez toga nije htjelo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |