![]() |
smrdi mi na dobro
|
ludnica!!!! kad dolazi kod nas???
iako zamjerka jer nema SATA2.:grrr: |
ati chipset hmhmh,vidjet ćemo.
|
hmmm jako ljepo :D ATi Radeon Xpress 200 CrossFire i jos samo da je para za 2 grafe za crossfire :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima je u DEU
Još se pitam koje ovo oznake"RDX..." |
Ali ta tvoja ima nForce4 čipset a ne radeonov xpress 200
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nije da mi treba jer ne bi imao odma sataII hard neg zbog principa.:) |
Citiraj:
|
opet na nekoj novijoj matičnoj koja treba izač lijepše izgleda naravno funkcionalnost je upitna al to ovaj čas nije bitno.
|
Citiraj:
|
DFI Lanparty UT RDX200 CF-DR
"As you can see, this board has a layout quite similar to the current Ultra-D and SLI-D/DR line of boards from DFI. This board incorperates the Promise SATA II 300 controller for SATA II drives." http://www.hardwareasylum.com/dficrossfire/sata.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
večina komponenata nije iskorištena 100% i to je zapravo nemoguče. kupiš 7800GTX pa imaš preslab proc, pa kaj ti vrijedi to sve ak misliš igrat neke igre koje su izašle prije 1 god... informatika ide dalje a mi smo njene žrtve... ak nije istina nek neko dokaže. |
Žrtva si onoliko koliko sam želiš, koliko ima ljudi koji su sasvim zadovoljni sa svojim Amigama, Celeronima 300 i sličnim hardverom ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
brzina rama je... dakle u najmanju ruku sjebano... dakle hard je u odnosu na ostatak kompa nasporiji (ne rečunajuči optiku). nadalje optika najviše zaostaje za ostatkom kompa. i kad mi frend kaže da će moć brže pržit CD-e ak kupi novi proc dođe mi da plačem! |
Ma jebao vas SATA II:)
Pričamo o ploči koju će uzimati overclockeri, ploči u koju će se upiknutu dvije X1800XT, jak proc i šiljiti koliko ide... Hard je tu samo da se mogu pokretati benchevi. Osim toga-ne sumnjam poznajući DFI da će izbaciti istu takvu ploču samo sa dodatnim Promise ili nekim drugim kontrolerom koji podržava SATA II (DR verzija ploče) Pa kom tak jako fali SATA II-nek pričeka taj model. Taj će imati: Promise PDC40719 supports 4 SATA-2 IDE ports with up to 3Gbps and RAID 0/1/0+1/5 |
Meni je već sad prosječno čitanje diskova 100 MB/s, ne treba mi nikakav SATA 2.0. :D
|
Citiraj:
Opet ponavljam, i pri kupnju nove mašine također postoje neki "uvjeti" ali postoje i "kompromisi" tako da nitko te ne sili na bjesomučna trošenja jer u biti ti odlučuješ kad ćeš peglati karticu ili sa suzama u očima vaditi stotice iz novčanika ;) |
@zond
stotice su počele izlazit sa prvom nadogradnjom, nakon toga je to normalna stvar...:beer: |
Napokon 4x512@1T:p
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |