![]() |
Catalyst 14.9
|
S ovim ludim driverom mi slika pocrveni, kao da je pojačana crvena boja. Već sam se usro da mi je panel u monitoru popizdio :D
EDIT: sad vidim i zakaj - poslije 14.4 nema podrške za WIN 8.0, jer je ovo driver za 8.1. |
i rest my case :D
|
Citiraj:
|
Ja nisam ni mogao instalirat ovaj shit, brejk, restart, i pokušaj opet - samo baca neku grešku. Dafuq :D
|
Daj, daj, hrani ih :D
|
nom nom nom :D
|
Ja nemam nikakvih problema, kao ni sa 14.7beta... kao ni sa 14.4whql :stoopid::nono::D
|
Nemam niti ja (barem za sada).
Inače veliki pobornik da ne popravljam ako radi ali išao staviti sada nove čisto iz dosade. Izvrtio za sada samo firestrike. 1000 bodova gore. Crossfire radi, ja zadovoljan. |
dobro što si dobio soma u fajrstrajku, a ostatak ekipe? mislim igre i to?
|
Citiraj:
|
što je najgore nisam dobio invite za titan z promociju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma dobro to je sve leđit :D :D :D
majko isusova koja komedija... |
Kolega snimio 14.9 zbog lockova u BFu i igrama opcenito , sad sve ide fluidnije i nema lockupova. Win 7 sp1, 64 bit.
|
malo više fremova u igrama i to je to,..sve ostalo radi normalno...samo napravio update sve se samo odvrtilo radi kao podmazano [win 7 x64 ultimate ]
|
jel se može prethodna verzija jednostavno pregaziti? ja bi ih isprobao, mislim da su mi doma instalirani 14.4 ako se dobro sjećam...
Ili uninstall prethodne verzije pa install nove? |
Citiraj:
radi bez problema samo preko update,next,next...finish :) testirano i isprobano nekoliko puta.:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam istu instalaciju windowsa oko 5 godina, i stalno gazim stare drivere novim i zasad nema problema nakon vjerojatno 20-30 gaženja |
Instalirao sam danas ovu najnoviju verziju i opet imam stari problem sa gledanjem filmova na TV (extend ili duplicate) - znači prebaci mi sliku na TV i nakon cca 15 sekundi vrati nazad, zatim ako rebootam PC onda čak hoće ostati pa se može pogledat film, ali zato neće nazad vratit da mi slika bude samo na PC monitoru.
Stvarno me to živcira, jel zna netko zbog čega to zeza? Prije do verzije 12 je bilo bolje jer je catalyst pitao nešto u smislu ''jeste li sigurni da želite ovu promjenu?'' a sad toga više nema i eto problema... |
Citiraj:
|
Meni ovo radi savršeno.
|
Zaista čudno, ja nikako ovo instalirat, baca grešku pri instalaciji...
|
Meni update prošao i radi ok.
|
@Sam si probao DDU i onda nove?
|
znači ovo smeće se neda instalirat, kao ni 14.7 beta driveri.
potpuno se smrzne komp ... ati je postao živo dno !!! win 8.1 pro x64 vraćam se na 14.4 nažalost EDIT: --> http://support.amd.com/en-us/kb-arti...PU-141002.aspx umjesto da drivere maknu sa weba od sramote oni ih ostave i ovu obavijest skriju u neki kutak ... lol |
postao? :D :D :D
|
Citiraj:
@DJ Hrc, isti shit, meni se prvo potpuno zbrejko, a nakon još kojeg pokušaja samo bace error i zatvori se :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |