![]() |
pomozite mi oko dvd/rw!!, molim vas
jel mi itko moze reci nesto o ovom problemu. kupio sam dvd/rw rekorder "nec" prije cca 10ak dana i dogada mi se da kad snimim dvd, i onda ga pokusavam pokrenuti javlja mi da nesto tipa da windowsi nisu kompatibilini sa tim formatom i da nemoze citit sa tog diska????, to mi se dogada recimo svaki treci put a nekad i cesce
koristim traxdata medije i snimim brzinom 4 a mediji idu do 8 i napravio sam update drivera za dvd/rw. isto tako ako dobijem medije od nekoga jedan dan mi dvd otvara te medije a drugi dan nece, ne sve neke normalno otvara...nosio sam ga na natrag u ducan a oni su mi drskim i neljubaznim tonom rekli da je sa dvd rekorderom sve u redu :-( sta da pobogu radim? jesam li spusio 370kn ;-( ? |
hm...pokusaj flesat bios ak e izasao noviji(da ima bios):D
ak to ne pomogne...REKLAMACIJA mozda je negdje drugdje problem...probaj ga stavit u dvdrom...mozda ti sam nemre porcitat |
Re: pomozite mi oko dvd/rw!!, molim vas
Citiraj:
odi kod šefa pa ćeš vidjet dal on ima takav ton? tak sam ja u infogami sa punjačem baterija, mene ide prodavač učit da na to nema garancije (samo na fotič)... nakon njegovog uvjeravnja da nema garancije ja mrtav hladan tražim šefa, frajer tilt hehe. na kraju mislim da je dobio jezikovu juhu od šefice,naravno ja bio u pravu. eh da da ne zaboravim: kupac je uvijek u pravu! (i kad nije opet je:D ) |
jel ima nesto sto sam mozda zeznuo u neri?
|
i da si neš zeznuo opet mora pržilica moć pročitat ono što si spržio.
probaj napravit ovo kaj je fish napisao, ili pogledat hoće li u nekom DVD ROM to pročitat... ak niš ne uspije onda reklamacija. btw. di si ga kupio? |
Citiraj:
hmm mislio sam da je upade drivera i flasiranje biosa jedno te isto ? :confused: |
gle ako neznas kaj radis niti nemoj,nemoras ti,nadi nekoga frenda,daj mu racun i nek ode reklamirat...
|
Citiraj:
sa flashom dobiješ novi firmwear. kak misliš upadate drivera? inače windowsi sami instaliraju sve kaj treba, nema potrebe za novim driverima |
probaj REinstalirati neru i instalirati mozda drugi program za przenje ...
iako mi sve smrdi na reklamaciju. A ako zena pocne srati ljepo joj reci jeli ovdje pise da uredjaj treba funkcionirati 100% (pokazes na garanciju) i kazes e pa vidite neradi. A ako jos pocne srati trazi sefa jer se nezelis razgovarati sa nekulturnom i neodgojenom osobom. Nemoj popustati tko im jebe ma*er |
ak trebaš podršku kod reklamacije kod takvih "prodavača" imam volju ić s tobom...:D
|
hvala ljudi svima na pomoci. porbat cu reinstalirat windowse
@buljo: http://support.necsam.com/optical/do...eadme.asp?ID=8 eto nasao sam oriđiđi driver za flash tj ja sam na to mislio al sam rekao driver, onak laicki:) |
imao sam isti problem kao i ti, ali sa Samsungovom pržom, i nakon reklamacije su mi u Kingu zamijenili za novu. Ne daj se za svoju lovu i vrijeme zajebavati bezobraznim trgovcima:beer:
|
Citiraj:
jebemu ako je przilica ispravna neka si ju onda zadrze a meni daju novu NIJE LI TAKO sta imaju onda izgubiti????? |
zovi fisha njega svuda vole pogotovo u hgspotu!:D
|
Citiraj:
možda je problem u nvidia IDE driverima, ako imaš nforce čipset.... ako nije to, definitivno reklamacija!!! |
ljudi dobio sam novi dvd rec ihaa nakon dugog uvjeravanja da je pokvarena, cak sam nosio snimljene dvde koje nece procitat. nadoplatio sam 26kn za teac i sad radi ko sat, samo se nadam sto duze:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |