![]() |
Pomoć HITNO
Problem je slijedeci:
Kad se komp upali...prepozna sve komponente ali ne boota sa harda... kad iskljucim recimo...USB controler,LAN,izvadim modem...sve radi kako treba. Koliko sam primjetio: Grafa i Modem nekad koriste isti IRQ11...i cini mi se da je u tome problem,kad nije tako...WIn se podize bez problema... E sad...to se nekad desi..a nekad ne.. Grafa je neki stari Radeon 7000 koji se i poprilicno grije... Do skoro je sve radilo bez problema a onda je pocelo ovo.. Stavljena je nova ploca i novo napajanje...problem i dalje prisutan Imao neko slican problem sa IRQ ???? konfiguracija je: Athlon 2200+ MB AsRock K7VT6-C RAM Kingston 256Mb, PC 2100 Radeon 7000, 64 MB HDD Maxtor 40Gb Modem: Ambient MD1724T,PCI |
Pa promijeni ili isključi IRQ adresu za grafu i amen.
|
Jesi reinstaliro windowse nakon što si stavio novu ploču?
|
Naravno da sam instalirao ponovo Win.
Kako promijeniti u Biosu IRQ ??? Iz Wina ne vrijedi...kako ga podici kad sa grafom i modemom javlja gresku vec u dizanju biosa...? |
reset config data (ako imaš tu iili tome slićnu opciju u BIOS-u)
pogledaj i dali imaš Asigne IRQ for AGP pa stavi enable |
Citiraj:
|
uff pardon....zajeb .....očigledno danas nisam za multitasking
|
Problem je ipak bio u modemu...taj je bas morao na IRQ11 kao i grafa...:D
Motorola radi super sada...bem ti Intel modem i VIA + AMD...:mad: Hvala na savjetima...;) |
Citiraj:
motorola je valjda najgori modem u povijseti čovječanstva....vidjet ćemo koliko će ti još radit.... |
Ma daj, SM56 je jeben modem:D
|
ja ga imam:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |