![]() |
Problem sa DNS-om
Imam problem sa tmobileovim internet stickom. Instalirao sam drivere, njegov manager, podesio profil, spoji se, ali dolje u desnom kutu prikaže onaj mali žuti trokutić sa uskličnikom. Troubleshooter kaže ovo:
"The computer appears to be correctly configured, the device or resource (DNS server) is not responding " Pokušao sam sve sa ovog LINKA ali ništa nije pomoglo..... Kada pogledam "Details" veze izgleda sve u redu. Ima IP adresu,DNS je postavljen na onaj Carnetov 193.198.184.130, 193.198.184.140(studenski paket) Ima tko kakvu ideju?? |
stavi guglov ili opendns i to je to
|
Prvo da provjerim da li stavljam dobar dns
Opendns: 208.67.222.222, 208.67.220.220 Google: 8.8.8.8 , 8.8.4.4 ? Za obadva mi dojavi grešku: "The DNS server isn't responding" |
A da nemaš neko smetje na kompu ?
Masu njih se igra baš sa DNS - ovima kako bi preusmjeravao upite, davao svoje odgovore, ... Pretresi komp sa borbenim paketom kontra nametnika od Mawarebytes pa dalje. |
Pregledao sam, ne nalazi ništa....
Zanimljivo, kad se zakačim kod susjeda na mrežu sve normalno radi |
Jučer sam ponovno instalirao windowse i kod instaliranja popratnih programa sam shvatio da je comodo radio problem. A zašto nemam pojma...
|
zato jer ti komodo nakalemi svoje "secure" dnsove, možda imaju neki problem s njima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:57. |