![]() |
Trzanje zvuka
događa mi se da ono slušam glazbu u winampu i trzne bilo koja pjesma,jel možda ima neko riješenje?Zamijenio sam drivere i ista stvar
|
..da si napisa koju zvucnu koristis bilo bi super:rolleyes:
|
pa očito ovu na matičnoj
|
šta nitko ne zna
|
najbolje da kupim zvučnu karticu
|
tja pa nemoj odma pare bacat....si isprobao i u nekom drugom programu dali dolazi do zatrzavanja......
dali slušaš glazbu sa harda ili sa CD-a |
sa hard ono trze i u WMP baš sa gledo koncert kad ono trzne zvuk
|
Pa ti koliko imaš problema s tim kompom najbolje ti je da formatiraš i staviš nove windowse:D Koje sad uopče imaš?
|
ma stavio sam jučer nove windowse bolje da nisam kupio komp:fuming:
|
si trpo codece na komp, možda te oni zahebavaju....
pogledaj što ti koriste programi za izlaz zvuka....možda je tu problem čisto sumnjam da na Asusici šteka zvuk samo zbog nje |
sam sam stavio ffdshow-20050822 od codeca,e još ak pomaže kad mi se pali komp čuje se 2 beepa,mislim ono zato kontam da nešto ne štima jer inače na prošloj konfiguraciji od prije 2mjeseca 754 čulo se samo 1 beep
|
FFDSHOW je super za sliku za zvuk je banana.....iprobaj pogledat u npr winampu koje stavir koristi za decodiranje izlaz......mislim da će ti tu biti FFD....pa si ti samo ljepo izaberi svoju karticu i neki drugi flter (ima ih hrpa koi su sjeli s windozama)....to bi trebalo biti to
.....sorry al ovak napamet s sad nemogu sjetiti točno od slova do slova kak da to napraviš btw...probaj i skinuti FFD pa vidi kako se onda ponaša zvuk |
još uvijek trza,sviram po tablaurama iz guitar pro-a i trzne i u njemu
|
Winamp je šrot. Probaj s Foobar-om, pa javi dal još uvijek sere.
|
a zvuk ti moze trzati ako ti u pozadini radi kakav zahtjevan spyware monitor ili nes slicno,,,,,,,,,, i pokusaj sa glazbom s CD-a mozda ti je ovo sa imas na hardu osteceno,,,,,,
|
Citiraj:
|
kontam da nije oštećeno jer trzne na jednom i onda vratim i onda ne trzne evo kupio sam novu zvučnu pa ćemo vidjet oće trzat
|
Možda su ti zvučnici u k..c. Pogledaj kontakte, malo počeprkaj. Ak ne mozda probaj nove drivere s neta. Ak opet šteka skini drivere za matičnu pa za zvučnu jer ti je zvučna na matičnoj koliko sam primjetio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |