![]() |
ASUS GTX780 STRIX OC Edition test
Testirali smo Asusovu GTX780 STRIX karticu.
|
Svaka cast Asusu ali cjena covjece mislim stvarno.
E sad jel to nasi uvoznici jos zive u vremenu oguli budalu ili je nesto drugo po srijedi to ne mogu rec ali da je cjena bolesna za ono sta se nudi hmmmmmm. Misli grafa je super, rezultati super, ventilator super, temperature super, buka odlicno ali cjena je ono saka u oko ko da je ne žele prodavat. |
I vani je toliko praktički, 200kn jeftinija. Grafa je premium, takva je i cijena. A ovo da se neće prodavat, nebi baš rekao. Eo na PCE već ima 3 komada.
|
Tri komada, ko je ono reko da je kriza u rvata :D
|
Pa uzeo je čovjek kojemu to treba za posao, profesionalno se bavi time i to je sve opravdano.
Mislim, kartica je svjetska, ali omjer fps/$ sa usporedbom sa recimo 280X sa boljim hlađenjem... Drugi par rukava :) |
Citiraj:
Tri sove - https://www.dropbox.com/s/as2yecwuumlzvry/Sove.jpg Fora je da 2*Titan Black kosta vise od 3x 780 Strixa a render u Octaneu je 100% Linearan znaci 2 kartice su tocno duplo brze (2x) nego jedna i tako dalje (kod CPU rendering to se krece od 1.6-1.85x u najboljem slucaju) Znaci u igri je bilo dvije opcije: a). 2*Titan black 6GB (5760 CUDA jezgri) po cjeni od cirka 15k b). 3*780 STRIX 6GB (6912 CUDA jezgri) po cjeni od cirka 13k Znaci opcija b). = brze rendanje i 2k kn jeftinije = no brainer. A sto se tice kartice fakat je tiha, ja necujem vent ni kad se upali jer ima okolo dosta opreme koja ionako buci dovoljno sama za sebe :). P.S. sto se tice omjera u odnosu na AMD kartice u mom slucaju je 100 vs 0 za Nvidiu jer Octane radi samo sa CUDA jezgrama tako da mi AMD grafa nesluzi nicemu u tom slucaju nazalost jer Octane nema podrsku za openCL :(. BTW dobar review ;). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hahaha, pravi geek nikad ne umire, samo se vraca jos jaci :D A tako valjda ide, 5 godina me drzi, pa 5 godina zaboravim na digitalije i tako u krug :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |