![]() |
(riješeno) Accelero Xtreme Plus - Arctic Cooling VR002 čime zalijepiti?
triba mi savjet ako neko zna neku zamjenu za TERMALNO LJEPILO ARCTIC SILVER
imam Accelero Xtreme Plus koji bi montira na GTX275 - ARCTIC COOLING VR002 ljepilo koje san dobia s VR002 se stvrdlo , čime zaljepit hladnjake na memoriju. TERMALNO LJEPILO ARCTIC SILVER, DVOKOMPONENTNO nema za kupit u RH |
I da ima ne kupuj to - to je povučeno iz prodaje jer je jako puno ljudi imalo problema s tim i Arctic je u novije proizvode počeo stavljati jednokomponentna termalna ljepila.
Kupi neko na ebayu. |
Ili termalna pasta + malo superlipila u svaki kantun memorijskog čipa (ja doduše nikad ovu metodu nisam isprobava, ali se pisalo o tome na forumu).
Također mnogi se kunu da nema prevelike koristi od tih ježeva na memoriji (ja ih također nisam stavlja nikad na svoje 7900GS/HD6850/HD7850 grafičke - doduše njihov stock cooler nije ni bio u direktnom kontaktu s VRAM-om). |
Kupi keramik pastu i samo nju stavi, ja sam imao tako na masi kartica. Bez ikakvog ljepila i drzi jezice bez problema ako neides po lanovima :)
|
nemoj stavljat hladnjake i to je to, ne treba ti nikakva kemija.
|
najvjerovatnije ču stavit keramik pastu i ostavit par dana da stisne malo.
ako če bit ka i na procesoru nema šanse da ispadne , tribala mi je kacavida za odvojit. hvala svima na predlozima-savjetima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |