![]() |
Thief – Mantle testovi sa tri grafičke
Isprobali smo Thief performanse s Mantleom na tri grafičke kartice.
|
Pentium + r9 290
Zanimljivo, rado bih isprobao kombinaciju G2010 i R9 290 uz Mantle da usporedim, ali kao što u uvodu kažete, a koliko (malo) shvaćam, nije dostupan smrtnicima, barem ne za sad (aludiram na press pass - jel to nešto za jest)?
|
ja sam upravo isprobao g1610 i HD7790 sa Mantleom i pomaci su minimalni..vjerojatno cpu toliko bottlenecka da nema nade :D da se igrati na 720p i medium detaljima, ali na svemu iznad se pojavljuju veliki FPS padovi kod nekih zahtjevnijih scena
|
grafa ti dođe 900kn, proc 250 - koliko je zapravo u stvarnosti takvih, ajmo ih nazvati čudnih kombinacija?
Za grafu daješ više od 100€ (manje više, ovisi o ukupnoj lovi i razmišljanjima pojedinaca kad idu u kupovinu) ako se misliš igrati, tu je jedino možeš iskoristi - u sve ostalome za home abjuzera nema razlike imao grafu od 250kn ili 1250kn ako se ne igra. Tu ne ubrajam neke izuzetke, oni su ionako u manjini i van svih tih proračuna. Proc s druge strane se da iskoristi svugdje i svagdje, van igara i svega toga i logičnije je da ćeš upariti nekakav, ajmo odabrati i3 i grafu od 200-njak kn, tek toliko da nije integruša od intela u igri, nego proc od 200-njak kuna i grafu od 900kn kao u tvom slučaju. Tako da mi ova poanta iz članka i smjer u kojem bi to trebalo ići i nema smisla. Ali opet, kako bi sisa rekao - to je AMD :D |
i rest my case :D
|
Citiraj:
Heaven čmark 2.5, 100% Tomb Raider čmarku na ultimate, 100% Metro Last Light, DX11, Very High 70% max Valley čmark 100% Uskoro isto sa R9 290 pa da vidimo nauke :))) sori na ot |
mozda ne bi bilo lose da ste ubacili i testiranje neke druge igre, recimo BF 4. Ipak je malo veca populacija ljudi koja igra BF4 nego Theif-a.
|
Citiraj:
|
kak da ubace kad ne podržava ovo?
|
|
a, propustih tu velebnu vijest, ne pucam po bf, pa ni ne skužih.
|
Citiraj:
Prva igra s mantleom, a ti to propustiš:fiju: (zanemarit ćemo svu postporođajnu problematiku te kombinacije, memory leakova, crashanja igre na mantle api-u, itd.:D) |
evo, sav crvenim u ćoši :D
|
Citiraj:
|
Ma Ok, ne ulazim u kombinacije samo konstatiram da su ovakvi primjeri rijetki ;)
|
Citiraj:
Znam, ali BF4 je moguce igrati sa Mantle podrskom vec skoro 2 mjeseca ako se ne varam. I opet kad se uzme broj ljudi koji igra BF i Their vidio bi da bar 4-5 puta vise ih igra BF. Kljucna rijec u tvojoj recenici je : Trebala biti :lol2: Zato kazem da ne bi bilo lose. |
I ja sam danas izvrtio Thief benchmark sa i bez Mantlea...meni je Mantle donio samo losije rezultate tako da Mantle kod mene ne pali :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36. |