![]() |
linux
DALI MOGU NA LINUXU RADITI SVE KAO I NA WINDOWSIMA I DA MOGU INSTALIRATI DRIVERE ZA KOMPONENTE. NA PRINTERU MI PIŠE DA RADI NA WINDOWSIMA , DALI MOGU NEKAKO NA LINUXU KORISTIT GA. I MOGU LI POMOĆU NEKOG PROGRAMAA INSTALIRAT SVE IGRE I DA IH MOGU IGRAT. DALI POSTOJI NEKI EMULATOR ILI NESTO SLICNO. MOLIM VAS ODGOVORITE MI STO PRIJE .HVALA UNAPRIJED.
|
Re: linux
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
?ne kužim te
|
Citiraj:
|
Kako ne kužiš. Čovjek ti je odgovorio na sva pitanja, čisto i jednostavno. Postoje neki načini za isfurat neke stvari, ali to je daleko od, ajmo reći, komfornosti u win okruženju.
|
sva tvoja pitanja imaju odgovor DA !!!
al kad ih postavljas odma se vidi da nemas pojma o linuxu pa samim tim tebi ce vecina pitanja ispast NE !!! zato kaj neces znat to sve poslozit |
Citiraj:
|
Gle nemoj pisati velikim slovima jer to znaci da se deres.
Ako ces poceti sa linuxima avidim da si tu novak uzmi si ili mandrake ili redhat distribuciju. |
Nek rađe počne s Knoppix-om 3.9 ili 4.0...tak bar nemre ništ zaj****, a bar se bu upoznal s Linux-om.
@MAGNAT Link: www.mojcd.com |
za pcetnike MEPIS, KNOPPIX i UBUNTU distribucije,,,,,, i ono Linux nije za "igre"
|
aj ne lupajte gluposti
prvo mu treba literatura a onda suse ili red hat(fedora) sa svim ostalim ce imat samo vise problema |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |