![]() |
Raijintek Ereboss, Themis i Aidos – njemački trojac
Danijel je testirao tri Raijintek hladnjaka.
|
Odličan rivju "Razerčeta" :D
BTW slažem se s teorijom da je super šta se vetovi lako mogu minjat - s obzirom da sam negdi vidija MTBF od 40000 sati za njih, šta nije ni čudo s obzirom da su sleevano smeće. Koliko para toliko mjuze. |
Prilično dobar hladnjak koju jedva pokazuje zube djedu TRUE.
Članak je dobar. Pogotovo popraćenim slikom montažom. |
Ljuuuudi, ljuudii
Vratija se Daaanee I donija frišak rivjuuu :D Sinoć nisam uspio pročitati prije spavanja, al' sad moram. |
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
ALO! Najnovija akvizicija mi uključuje upravo Ereboss hladnjak, nemoj se zajebavat :D |
40000h na njihovoj stranici - to ti je 4,5godine, da se po cile dane vrti... :D
|
Citiraj:
:D ontopic: Tko kupuje novo, definitivno best buy. Podrška za sve sockete je tu, i vent na 7V i nema se tu što puno razmišljat. |
Citiraj:
Zamjena za Trulju je tu, i može se kupiti :D. Članak super :respekt:! |
Hvala svima :beer: Još se privikavamo na novi sustav, pa su možda malo slike/thumbovi čudni :D Inače na test nam dolazi još Raijintekovih hladnjaka - Rhea, Zelos i Pallas.
Inače ako imate nekih prijedloga, primjedbi ili želja vezanih za testiranje, slobodno ovdje napišite :beer: |
Hvala za test, no imam jedno pitanje (ako znate ili ako ste još u posjedu hladnjaka pa da možete provjeriti).
Kolika je visina ovih crnih plastičnih kapica? .. pitam zbog veličine i visine kondenzatora koje imam na svojoj MBO tik uz CPU podnožje. :fala: |
mislim da je 1cm, nize sigurno nisu...
|
Citiraj:
Nema na čemu |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:55. |