![]() |
Flashan bios kako vratiti na tvornički ASUS GTX 660ti DirectCU II
Pozdrav,
Uglavnom frend je našao grafu koju bi kupio ali lik je flashao bios od grafičke kartice ASUS GTX 660ti DirectCU II te mu navedena grafička više ne daje prikaz slike, ali graficka radi i ventilatori se vrte tako da ne vjerujem da je hardverski problem... Dali netko zna kako vratiti na tvornički / default bios i ako može pojasniti postupak? |
jesi ti siguran da je u pitanju bios?? netko pouzdan to prodaje?
|
A bili smo kod tog lika i pokazao nam je pa smo mu rekli da cemo mu se javiti.... Mada nismo pretjerano nesta vidjeli posto nema niceg na ekranu haha,ali nam je pokazao da grafa radi tj. Bar se vrte ventilatori na njoj ...
|
Okanite se ćorava posla...
|
Ma sve mi se cini i da hoćemo tako
|
Neka je lik popravi kad ju je sredio, ako zna i uspije onda tek dolazi u mogući izbor.
Do tada neka frend gleda ispravne i ne spi ***e grafe :) |
Nisu li neke grafe imali dual BIOS i neki prekidač s kojim si ih šaltao? Znam da je bila spika da si jedan BIOS mogao mijenjati pa ako bi us**o motku samo bi ju vratio na default stavljanjem prekidača u drugu poziciju tj. na defaultni BIOS.
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo odlučio je da mu je prevelika muka da pokušava popravljat tako da će pogledat ispravne sad, navuko se bio jer je ova bila povoljna pa eto :) |
Citiraj:
Btw, 3 nVidije na rma sto sam slao imale su iste simptome, nema slike, ventovi na full. |
Citiraj:
|
Ako ti je da za max 100kn onda još i možeš razmisliti, jer hladnjak valjda vrijedi toliko.
Ali 600 kn je puno previše. |
Imao sam slucaj sa ati karticom ovakav i nije htijela flashat nikako dok je bila druga graf u kompu.
Uspjelo je samo deaktiviranjem integruse u biosu i nasljepo, nikad nisam shvatio zasto to mi je bio zadnji ocajnicki pokušaj nakonvl valjda 10h zajebanicije oko iste. |
Neka je da da je probas fleshati. Ako proradi,das covjeku novac,ako ne proradi,vratis.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |