PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   NFS Underground u LAN-u - HELP !!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25722)

Ziiky 23.09.2005. 23:42

NFS Underground u LAN-u - HELP !!!!

Naime, nikako da natjeramo NFSU u lan. U mreži su 2 kompa i sve igre nam šljakaju, ali ova neće.
Na jednom kompu napravim server i ovaj drugi ga vidi, ali kada se hoću spojiti izbaci poruku "conecting to lobby". Ta poruka stoji koju minutu i onda ispiše neke gluposti o provjeri kabla bla, bla...

dmd-0 24.09.2005. 00:04

jel imas original???

mislim da sam negdje pročitao da za mržno igrnaje NFSU-a moras imat original ili ako postoje posebne piratske verzije....

speedy-3 24.09.2005. 03:06

nemoras imati original ali tu verziju koju imas nikad neces u LAN-u igrati :)

ima frend jednu piratsku verziju sa ide u lan imam ja jednu istu koju i ti i ta neide u lan :(:(

i nikakav patch nepomaze, nemoze ni on-line ni lan samo single player

nicko 24.09.2005. 11:05

moraš imat ORIGIGI!!! tako da na origigi verziju staviš najnoviji patch i onda možeš igrat u LAN-u!

igrtica fakat nije skupa, 120kn....mislim da se te pare isplati dat za nju :D

burke 24.09.2005. 11:17

e da ta mi igrica popila krv zbog tog....prvo sam imao osnovnu verziju.....nikako nije htjela raditi.....pomislio sam da možda jedan od kompjutera ima problema sa direct playom....provjerio ih i sve OK....onda sam skinuo zakrpu....instalirao ju i opet ništa:fuming:

onda sam polako strpljivo pročitao read me do kraja.....pri samom dnu istog na zakrpi majstori kažu da bez obzira na sve igrica (kad su dva kompa u igri) možda neće šljakat kako treba bez HUB-a :fuming:

ja sam tu odusto.....mislim dakle dali su oni svjesni da ima sve više ploča sa dvije lan kartice integrirane i da se tako preko bridga može umrežit više kompva bez potrebe za hubom...

MRKONJA 24.09.2005. 11:45

Nemora bit original:p
Default getaweay mora biti svima isti(11111111) i
morate imat usa patch1.2
Nakon toga tarapana:cool:
Drag je najžešći,i drift je odoličan dok cuircit ili sprint baš nevaljaju. E i ono igranje lovice:clap:

tor 24.09.2005. 11:50

Polako s izborom tema...

burke 24.09.2005. 11:59

možda sam senilan....al kad sam onomad to čito onako strpljivo nezanam da sam to vidio igdje....a hebiga prošla baka s kolačima

no sad znam ako se ukaže prilika:D

nicko 24.09.2005. 18:46

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Nemora bit original:p
Default getaweay mora biti svima isti(11111111) i
morate imat usa patch1.2
Nakon toga tarapana:cool:
Drag je najžešći,i drift je odoličan dok cuircit ili sprint baš nevaljaju. E i ono igranje lovice:clap:

eh, a da bi stavio patch koj skineš s neta, moraš imat origigi igricu :D frendovi i ja smo se također namučili do boli s tim, ali eto, na kraju smo kupili! zapamtit ću ovo za gateway! hvala :)

Ziiky 25.09.2005. 01:20

Malo sam googlao i našao par rješenja, al sada nemam vremena to isprobati :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:24.