![]() |
Koji browser koristite?
Ponukan usporenošću svog firefoxa i ponekim krivim otvaranjem stranica razmišljam probati neki drugi browser pa me zanima što forumaši koriste/preporučuju ?
Ako koristite neki browser koji nije na popisu, napišite koji i razloge ako želite :). |
Citiraj:
|
Zadržimo se verzija za stolna računala ;). Neki drugi put može tema i za mobilne OS-ove :D.
|
Pa i nema ti neke alternative na Windowsima, imaš Firefox koji koristiš te Chrome (i njegove derivate poput Opere po novom) i IE koji se popravio puno u zadnje dvije verzije no još to nije to. IMHO ostali nisu vrijedni spomena.
Citiraj:
|
Otter bi mogao biti odličan projekt
http://otter-browser.org/ |
koristim staru Operu 11x i QtWeb
|
Na PC-u koristim simultano Chrome i Firefox svakodnevno,
jer na oboje mi je namješteno da mi spremi sve tab-ove i pokrene ih pri ponovnom pokretanju (cca 50 tabova u Chromeu i 30 u FF-u). U slučaju da to ne želim, onda mi je treća opcija za "brzi search" Opera Next koja je buildana na Chromiumu. |
|
da... trenutno 23 glasa a isto pise 16
|
Nije bug.
"Glasači" - broj ljudi koje je davalo svoje glasove. Anketa je višeizborna što znači da jedna osoba može odabrati više izbora u anketi i zato veći broj bodova po izboru. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni i dalje nije jasno što vas zbunjuje ovdje. |
Koristim CoolNovo browser.
Chrome bez svih metoda za slanje podataka Googleu. Spojeno ugodno s korisnim. |
Citiraj:
aha, kinezi. i gle cuda, imaju kontakt adresu na gmailu. http://www.fsllq.com/about.html dakle paranoja poprima opasne razmjere...o lijecenju na: http://psychcentral.com/disorders/sx37t.htm |
Citiraj:
Drugi problem je sto ovakva anketa bas i ne pomaze puno. Trebalo bi glasati samo za jedan browser kojeg najcesce koristimo i takva informacija bila bi korisnija za pomoc pri odabiru. Ja npr. koristim 4 browsera od kojih jedan 90% vremena, drugi 9% a ostala dva eventualno u 1%. Kad glasam za sva 4 u ovakvoj anketi, onda sam ih izjednacio. |
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_s...f_web_browsers
zanimljiv podatak. Inače, koristim naravno više browsera (samo u poslu) ali mi je main chrome. |
Citiraj:
|
imas i Iron, identican chromeu ali bez google sranja
|
ja koristim waterfox, x64 derivat firefoxa, dobijam "onaj" osjećaj dok ga koristim :D :D
|
Citiraj:
|
|
Koristio Operu preko 10 godina. Sve do nedavno kad su isti odlucili ubiti Operu i izbaciti jos jedan Chrome na trziste. K tome nedovrseni Chrome.
I dalje koristim Operu na windowsima, no glas sam dao samo Safariu, jer 90% svog vremena provodim u OS X-u pa sam se laganini prebacio na taj browser. I unatoc vec par mjeseci provedenih na istome, nedostaje mi 'prava' Opera. No ista je nazalost prespora i pretroma naspram webkit/blink konkurencijom :( |
Opera 19
|
koristim vise browsera ali glavni su mi ili chrome ili IE
|
najčešće operu, alternativa chrome
|
firefox na win
opera na androidu chrome na linuxu ( i rijetko na winu ) i da, skoro pa redovito sva tri koristim :D |
Chrome na kompu, IE na telefonu jer imam windows phone i nemam official chrome tamo
|
Koristio sam dugo chrome, pa je nesto poludio pa sam naso chromium, pa je bilo super, a onda neka nekompatibilnost sa nekim sajtovima, pa opet doso na chrome, pa ga koristio do prije nekoliko dana, kad se poceo sam od sebe restartati, to me raspizdilo i prebacio se na operu, koju sam koristio i dok sam kod cure bio. Uglavnom dosta dobro radi opera. Pokusavao sma i firefox, na nekim racunalima radi dobro, na mojem kao da se gusi, pa ponekad izbacuje poruku da se srusio, vidim trosi i dosta memorije, tako da sam se odlucio danas staviti IE11, za sad trosi dosta manje memorije, i radi brzo...
Takodjer, skinuo sam i ovu najnoviju operu next, isto trosi manje memorije od obicne, a radi jednako dobro. Dakle probao sam i maxthon i rockmelt i chrome i chromium i safari i firefox i IE i Operu i za sad na prva dva mejsta su mi Opera i IE :) |
Prešao danas s Chromea na Operu jer je lakša za resurse. WoT igram u prozoru i sa cca 5 tabova Chromea mi se komp guši brutalno i igra šteketa(ostao sam samo na 2gb jer mi jedan kekes riko). Kod Opere tih problema nema ni najmanje. Opera FTW!
|
opera 12.16
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |