![]() |
(riješeno) Pravljenje linka na neku riječ na blogu
Da bi me bolje shvatili navodim primjer. Naprimjer imam word dokument od 50 stranica i na početku dokumenta uradim link na bilo koju rječ u tom dokumentu, kad kliknem na taj link odma mi skoči naprimjer na 45 stranicu.
E sad to isto bi htio da napravim i na mom blogu ali neznam kako to izvesti Ima li ko da zna |
Citiraj:
HTML Links - The id Attribute |
Ma znam, ali neda mi se sad učiti HTM samo zbog te jedne stvari.
Ima li ko volje da mi napiše taj COD. |
Nema.
|
Ma daj, valjda če se nači neka dobra duša pa da mi napiše COD za ovo.
Naprimjer na početku bloag imam ovo:
Valjda ima još dobrih ljudi koji žele pomoči nama HTML sirotinji |
Citiraj:
Ako trebas nekog da ti uredjuje stranicu, onda ti treba malo vise od "COD"-a. Ukljucujuci i $. Sto si tocno pokusao pa ti ne ide? Javi tu pa ce ti netko uskociti i isprivati te u koraku u kojem grijesis... |
1 privitaka
Ne znam, možda čovjeku treba cipela u guzicu i napravit kopi pastu sa Bubbinog linka, ček da vidim dal znam to:
HTML:
<a href="http://www.w3schools.com/">Visit W3Schools</a> Sad će uslijediti serija pitanja kako se pokaže ekstenzija u windozama. :D |
A hebi ga "De5tr0yer", vidim da si negativno nastrojen prema nama neznalicama (šta se tiče Html-a) ali nema veze ne zamjeram ti.
Koliko vidim jedino Bubba zrači pozitivom i ima želju da pomogne nama totalnim početnicima. Na tom linku kog si mi dao piše ovo: Create a link to the "Useful Tips Section" inside the same document: Visit the Useful Tips Section I sad mi nije jasno šta da ubacim (upišem) u taj COD za moj primjer. Da ponovim, kad kliknem na riječ usluge da skoči na taj naslov, koji se nalazi skroz pri dnu bloga |
Nije stvar u neznalicama nego je stvar u lijenosti. Ako znaš napraviti link u obliku riječi na forumu onda nisi idiot i možeš bez problema shvatiti i html link. Sve piše na stranici koju je B linkao.
Pročitaj dalje cijeli članak, a ako ti moj negativno nastrojen post nije pomogao, a čini se da nije, niti malo, i uzevši u obzir činjenicu da ne želiš učiti HTML, onda trebaš $ za nekoga tko je htio učiti i tko zna. Kad malo bolje promislim, bilo bi "zabavno" kad bi pitanje bilo postavljeno kako napraviti da se klikom na neki link u blogu automatski tekst pozicionira na taj podnaslov, ali po tvojem objašnjenju tebi treba čisti hyperlinking. Da ne budem kompletno zajedljiv, moj zadnji pokušaj pomoći: ono što tebi treba je 'HTML Link Syntax' i 'Example' tik ispod njega kojeg sam ti u prethodnom postu objasnio. |
Na drugom forumu mi je tip, za par minuta napisao potreban COD, i problem rješen.
Kao šta sam i pretpostavio cijela mudrolija je bila napisati 10-tak redova Coda. Znači rješio sam problem bez učenja Html-a (kao šta mi se savjetovalo). Ja sam samo zamolio nekoga da mi napiše tih-10-tak redova, zar je to bio problem napisati nekome ko se razumije u Html. Evo ovo je cijeli COD: servisi usluge prodaja državne ustanove ... ... ... servisi usluge prodaja državne ustanove Bez obzira na sve, hvala na pomoći. Evo pogledajte kako je to ispalo ovde |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |