![]() |
Koji OS staviti na novi lap
Pozdrav društvo kupio sam novi laptop Acer V3-772g,e sada mene zanima koji OS da stavim Win7 ili Win8,8.1?Svaki je savjet dobrodošao
Hvala unaprijed svima :chears: |
Iz osobnog iskustva, bih stavio 7. Podrška za osmicu još uvijek nije na meni zadovoljavajućem nivou. (Pogotovo preporuka ako posjeduješ nešto starijeg hardvera što bi spajao na lap )
|
Znači da ipak stavim WIN7 ultimate edition 64bit,neće se ništa hardwarea priključivat osim miša i to je to :)
|
Stavi 8.1 i miran si.
Ubaciš još ClassicShell i eto starog start menija ako je potreban. Pričamo o legalnoj verziji, ne znam kak je osmica sa sivom zonom. |
I sa sivom zonom je u redu.
Također sam za 8.1. Radi ko zmaj, sedmica joj je do koljena. |
Verzija 8.1 nije bitno koja je,jel enterprise,RT,Pro?ili da stavim enterprise....i da još pitam pošto ću koristi Alfu AwS036h i backtrack oće normalno raditi na win8 sa virtualboxom?
|
meni virtualizacija na vmware radi odlično, za vbox neznam...koristio malo i zgadil mi se :D
moja preporuka za backtrack bi ti bila live distra koju čuvaš na sd kartici ili usb sticku |
Onda cu stavit 8.1 enterprise i virtualizaciju na Vmware
|
Stavljena 8.1 i radi ko urica na laptopu zna nekad zaštekat dvi sec jer iman spojen vanjski HDD,al ništa strašno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |