![]() |
Help !!!!!!!
Jucer sam igrao San Andreas i zasteka mi na loaudu. Ja pozovem task menager, ali on se ne odazva. Stisnem na kucistu restart i pogledam na monitor i imam sta za vidjet.
Nakon sto se pokaze DFI logo i kada komp popise komponente. komp napise sljedece verifying pool data ... NTLDR is missing . Pres CTRL+ALT+Delete for restart (sve sam isprobao, ali nista se ne doaga) Neznam sto je to NTLDR pa ne mogu niti problem rijesit. Molim vas pomozite jer mi je komp prijeko potreban |
pogledaj da ti se slučajno na neku crnu foru nije nešto pomaklo od kablova (sko imaš drugi IDE kabl probaj s njim) ili da se u BIOS-u nije nešt sjebalo
ak je tamo sve OK i još uvijek se neće bootat.....po meni trebaš napravit sljedeće u BIOS-u naredi boot sekvence da ti je CDROM prvi ubaci CD od Win XP ......odi u repair konzolu upiši "FIXBOOT" pa enter probaj onda ako ne upali probaj još "FIXMBR" sretno:beer: inače iza naredbe npr. fixboot stavi swich "/?" pa ćeš vidjeti opcije za tu naredbu možeš probat i iskopirat NTLDR i NTDETECT.COM datotek sa drugog kompa na svoj preko diskete |
Meni se dogodila jedna od najbedastijih fora.
Necete vjerovat, ali sam stavio krivi CD u drive. Mislio sam da je windows disk, a ono neka igra. Prvo sam izformatirao cijeli disk, a zatim sam pustio da se bootaju windowsi. I dalje instalacija i sve je zavrsilo |
ja te sad nisam ništ pohvato:D
no glavno da radi.....:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |