![]() |
Sapphireov Novogodišnji giveaway
Evo jednog giveawaya. Ovaj puta Sapphire daje HD7730.
|
Citiraj:
PPerić - Pero Perić - 0987654321 PPerić - Pero Perić - 0912345678 itd.. |
Citiraj:
|
meni je sve jasno, samo si stavio tako da je prakticki bio omogućen lov u mutnom, ipak nick nije niti mail adresa niti kontakt podatak :D
a fantaziram radi nedostatka sna i viška kave :D |
Citiraj:
Ajd posalji odgovore i na spavanje :D |
neću slat prvi, random generator ne voli ili niske brojeve ili samo moj broj prijave :lol2:
|
Nisi prvi bez brige :D
|
Pohvale "Safiru" i PCe-u na giveaway-u.
Random org. here we go.. :D |
Poljubi me srećo ovaj put :D
|
Super što je datum članka u budućnosti - 10.01.2014. :)
|
Moram sačekati još malo, inače me ovaj random org. neće odabrati, kao i svaki put haha :D
|
Ajde, ajde...mir.GL GL happy hunting svima :D
|
Sretno svima. :D
|
krešo provjeri inbox i instaliraj ltc wallet... OVAAAAAAAJ puf-pant, šta mi je sad to izletlo'... :D
|
'rvat katolik :D
|
http://lmgtfy.com/?q=sapphire+youtube&l=1
Ja mislio oni proizvode grafe. I da je ekipa u firmi malo odraslija :D Al dobro, nek se ljudi zabavljaju :) Sretno svima :chears: |
Može odgovori?
edit: našao, ali bemti miša i taj jutjub kanal. |
Čitam pravila i formalnosti pa kaže:
------------------------------------------------------------------------ 2. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljena pitanja i poslati svoj E-mil na adresu... 3. U E-milu s točnim odgovorima trebate navesti svoj "nick name" na našem Forumu, puno ime i prezime, te podatke za kontakt (broj telefona). E-mil s istim kontakt podacima i/ili s iste E-mil adrese može biti poslan samo jednom, a forumaš mora biti registriran s najkasnije jučerašnjim datumom. ------------------------------------------------------------------------ Valjda to znači da ovaj put nagrada ide meni :D:D |
Nećeš razbojniče! :D :D
Šalim se, sretno svima :chears: |
yey giveaway... sretno svima... :) :)
|
Sretno svima :)
Meni grafa ne treba, ali znam kome bi dobro došla. |
poslano, sretno svima :)
|
genijalno :)
Dobro ste počeli, nije ni prvi mjesec prošo :D Sad svaki mjesec jedan giveaway ;) |
Evo i mene u bazi ;)
Taman bi sjela ko budali samar umisto ove integruse :) |
Sretno svima!
|
imam ja neku amd grafu silent koju ne koristim,jel smijem organizirat giveaway? za ozbač
|
Svi znamo tko će dobit oba giveaway-a (ako i ovaj drugi bude org.) khm..syss..khm :D :D :chears:
|
Bravo ja, poslao odgovor s onom raspjevanom klinkom.
Sretno dobitniku koji nisam ja. |
A jesu se pretrgli, al svejedno, sretno svima. :)
EDIT: Ako ćemo ozbiljno, marketinški učinak na gotovo četrdeset tisuća članova ovoga foruma vrijedi više od jedne low budget kartice. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |