![]() |
Half-Life 2 - gdje je zapelo
doso sam do tog lika kao na slici dolje i neznam kako dalje..
to je sam pocetak igre, mozda nekih pol sata igranja i vec zapelo... on stoji tu ko zombi, ni da se pomakne.... sta mi je ciniti... HEELP!! |
1 privitaka
slika da
|
Ajde probaj malo detaljnije objasniti...
Koji nivo, koji ti je objective, možda se sjetim. I daj uploadaj malo kvalitetniju sliku. www.imageshack.us |
Re: Half-Life 2 - gdje je zapelo
Citiraj:
|
preso sam...
izgleda da je bila neka greska u igri.. nakon sto sam treci put krenio to igrati taj lik se poceo kretati i otvorio vrata za dalje.., dok je do tad samo stojo ko zombi ni da se pomakne... Idemo dalje... hvala na suradnji... |
Citiraj:
|
kod mene neka nikakvih greški ... sve je OK osim kaj mi je malo pretamno jer mi je grafulja ošla ...
.. mora da je to zato kaj imam oriđiđi igru .. joj kak se volim faliti s tim :D |
Citiraj:
: nono : |
i opet ista price.. svi protivnici samo stoje i cekaju da ih ubijem...
sad opet moram spremiti save-ove i opet instalirati igricu pa najvjerovatnije za koji dan opet i opet i opet... u k....c vise i dvd-i... |
Citiraj:
sad se vrati u dućan gdje si ju kupio i traži da ti je zamijene za neku drugu! :rolleyes: |
Citiraj:
Nemoras reinstalirati...ili upisuj u konzolu po gornjim uputama ili promijeni igrin cfg file i oznaci ga kao readme u linku je sve objasnjeno... |
Ja bih iz ovih stopa mailo Valve-u, sa svojom adresom i svim podatcima da HL2 ne radi dobro.
Ti kao vjerna mušterija imaš PRAVO napovrat novca u Remetincu :D :beer: |
Citiraj:
@Paske Kad si prije stigao ubosti Logitech G5? Ja sam razmisljao o kupnji no jos se nekako nadam da ce se netko smilovati i reci evo svim moderatorima jedan MX1000 ili G5 da lakse surfate i da vam bude lakse ako cete koji put nesto zaigrat :D |
Koji mis za napucavanje ikona po dekstopu :D
ovo je zloupotreba rijetkog/egzotičnog hardwarea i to radiš samo da bi nama lamerima (MX500) slina curila iz usta : lol2 : |
e ako nisi rijesio to imas na *********************** nadi igrru hl2 i skini ai fix tako nesto to ti rijesava probelm taj. ovako s upisivanjem ces morati svaki ut nakon loada upisat a kad skines to sve je rijeseno automatski.
edit by admin A sada fino pročitaj pravila prije narednog postanja. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |