![]() |
Windows explorer crash
Na laptopu od starog se događa neki čudan problem. Naime kad kliknem desni gumb na partaciju ili USB dođe poruka da je windows explorer napravio grešku i da se treba restartat. Ista stvar je i kad pokušam nešto tražiti. Kad stavim kursor u search i krenem pisat neku riječ, odma izbaci error.
Ne kužim u čemu bi mogao bit problem? EDIT: OS je Windows 7 64bit. |
Da znam o kojem se OS-u radi, možda bih ti odmah i napisao odgovor, moja kristalna kugla ne vidi o kojem se OS-u radi a niti gatanje na grah mi nije dalo odgovor...
|
khm khm pogledaj u event viewer
error kod ce ti u najmanju ruku pomoc na guglu |
Možda pomogne, da je naveden OS onda bih znao napisati što da provrti od softvera za provjeru.
|
Pa post mu je editiran jučer nakon tvog prvog odgovora i tj. napisano je koji je OS
|
Onda evo i službenog (:lol2:) odgovora:
Prvo provrti Combofix. Da ne bi bilo da imaš nekog virusa/trojanca u sistemu. Javi kakav je rezultat. |
U tom logu je puno svačega nečega... neznam što je točno rezultat?
|
Piše li nešto tipa "Deleted files:" pa nabrojani neki fajlovi?
|
trazis error report, application crash, pisat ce explorer.exe bla bla bla
cak bi trebao imati ikonu crvenog kruga sa bjelim X |
....
1 privitaka
Ima dosta toga pod "Deletions" pa sam stavio file u prilog kom se da proć jer ja ne vidim ništa konkretno.
Evo kako izgleda taj crash..ovo je kad sam stisnuo na C: http://i41.tinypic.com/316ovpg.jpg |
bio inficiran si kao bangladeška prijateljica noći
šteta što za njih nema combofix-a :) ako si želiš popravit explorer, koji je moguće stradao zbog neke od infekcija koje si imao, predlažem alat SFC zguglaj ga, fino sistemske fajlove oporavlja |
Misliš na sfc /scannow? To sam napravio neki dan, pronašao je corrupted files, ali nažalost nije riješio problem :(.
|
Vidi LINK. Kaže na jednom mjestu: "If SFC could not fix something, then run the command again to see if it may be able to the next time. Sometimes it may take running the sfc /scannow command 3 or more times to completely fix everything that it's able to."
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |