![]() |
Word i shutdown
e pa ovako, kako riješiti stvar sa zatvaranjem windoza, a da mi prije toga pita da li želim saveati što sam pisao?
odnosno, problem je u ovome.. ako otvorim neki word file koji je unutar +.rar file, ja kada kliknem save, i on to kao snimi. ALI, kada zatvaram word, on me pita da li želim spremiti promjene u taj komresirani file? naravno, moraš kliknuti yes, jer inače ono što si pisao on ne zapamti, i ne snimi unutar +.rar filea. ovo ne i bio problem, da to windoze pitaju kada racimo, imaš otvoren neki program koji zahtijeva ponovno dizanje windoza, klikneš yes, restart now, i on fino resetira, a da me ne pita da li želim snimiti prmjene u rar file?! i ja fino ostanem bez onoga što sam pisao.. :fuming: znam, treba najprije dekompresirati file, ali to nisam radio ja.. cura je. a ja došao na komp iza nje.. i resetirao radi neke instalacije, a word radio u pozadini.. |
da li zelis stari dokument u rar datoteci zamjenit novim pita te program s kojim si otpakira rar datoteku, naprimjer total commander ili win rar
kad datoteku otvoris iz rar arhive ti je programi otpakuju u temp direktorij i ako je datoteka promijenjena nakon sto se prestane koristit oni te pitaju oces li je pakirat ako je cura klikala save ta bi se promijenjena datoteka trebala nalazit u temp direktoriju C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Temp pa je probaj potrazit tamo u tom temp direktoriju mogla bi bit i ona datoteka u koju word svako par minuta (kako je podeseno) autosejva promjene |
ako je word 2003 u pitanju, onda ćeš moći vrlo jednostavno vratiti izgubljeni dokument jer stvar ima vlastiti recovery.
|
nema od recoverya ništa, zašto što je glup i misli da je saveano, ali nije bilo saveano u u rar file.. ne moš vjerovat da se tako nešto desi..
i također file ne mogu pronaći u temp direktoriju... mislim, glupo je uopće iz rar file otvarat dokument i raditi s njime, ali jebiga, što sada.. i ako ne paziš JAKO, odeee.... |
A čuj, šareni proizvod od Microsofta. Jesi probao sa Open Officeom?
|
Citiraj:
ubuduće, ako nemate ideje kako riješiti problem, molim vas da se suzdržite od ovakvih postova tipa "instaliraj ovo", "instaliraj ono". zamislite sebe da dođete s autom kod automehaničara i kažete da vam ne radi getriba, na što vam on odgovori s "stavite si getribu od golfa". a vi vozite alfu. |
Citiraj:
sve ti to ide u staž korištenja kompjutera. :) |
Citiraj:
A inače, pokušavam dogurati do 10 postova pa da si stavim avatar po volji.. |
ako to znači da ćeš sada, kada imaš 10 postova i avatar po volji, biti konstruktivan i ne davati glupave komentare - dobrodošao na forum. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:31. |