![]() |
DSL i usporen komp
Evo otkad iman DSL komp mi se puno usporia.
Boota neusporedivo duže i sa HD-a duže učitava... Kopa do besvjesti :D Kad se tek dignu windowsi treba proć cca10 sec dok se može na njemu radit... Pretpostavljam da je to vrijeme za koje se modem spaja sa serverom... Imam jedan disk i na njemu 2 parta. Na prvome su mi win,slobodno 3/4 prostora a na drugome backup i tu je slobodno cca 1/5. Prije DSL-a je normalnije (brže) radilo. Ima li ko kakvu ideju ? :burn: |
To ti je do mrežne kartice,pretpostavljam da imaš LAN modem.Meni se to dešavalo i laganim reinstaliranjem drivera za matičnu( točnije IDE SW NF4 drivera za moju ploču) sam rješio to a ti nisi napisao što imaš od hardvera ;) pa će biti malo teže odgovoriti ti.
Napiši što imaš. :beer: Inače,meni su savjetovali dodjeljivanje stalne IP adrese mrežnoj ili tako nešto,moguće da je to ali to će ti morati objasniti netko tko to zna i napraviti. :D |
Re: DSL i usporen komp
Citiraj:
|
Radi se o LAN modemu. Ovih dana ću dobit novu ploču EpoX 8RDA3+ pa ću probat s njenom integroranom mrežnom.
Btw ima li koja caka sa Nforce2 Driverima? |
Treba samo upisati fiskne adrese,posatat ću ih ovdje danas popodne kad dođem s posla.
|
Citiraj:
|
Jesam,jesam.
To sam upisao kada sam se registrirao pa je tako i ostalo. |
Samo stavi fiksni IP u properties od mrežne -192.168.0.1
|
Evo upiši ovo:
ip adress 192.168.0.1 subnet mask 255.255.255.0 gateway 192.168.0.254 preferred dns 195.29.150.3 alternate dns 195.29.150.4 |
Citiraj:
Hvala,Sad radi okey Kad navratiš u St imaš :beer: |
Ok nema problema :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |