![]() |
(riješeno) BSOD, vjerojatno krepala grafička?
imam pitanjce, igram jučer guild wars 2, pojave mi se crte na ekranu, sve zašteka i BSOD
restartam komp, kad treba doći do win logina ili bude crni ekran ili opet BSOD uđem u safe mode, obrišem drivere od grafičke (HD 7750), normalno se dignu windowsi, prebaci me na VGA grafiku probao prebaciti u biosu na onboard grafiku, sve ok opet probam instalirati nove drivere, opet isti problem i probam stavit najnovije beta drivere i isto BSOD i danas upalim komp prvi put BSOD se opet pojavi, opet restartam i evo igrao sam igru jedno 2 sata i pojavile se opet crte i kad ponovno restartam po 1000ti put kad se treba prebaciti sa Windows Loading na Window Login ekran je crn jel moguće da grafička rikava? da ju je igra spržila ovo mi se pojavljivalo na BSODu: atikmpag.sys surfao sam, čak ima i caka za to, probao sam to jučer, ali ništa nije pomoglo :fala: |
Moras napraviti reballing GPU-a.Nikakvo pecenje u pecnici,vec u kontroliranim uvjetima. http://www.youtube.com/watch?v=7WUyi3BtK0M
|
Reballing na 7750 kosta vjerojatno vise od "nove" polovne 7750 tako da uzmi drugu i vozi misko.
|
Pa mislio sam da sam napravi. Treba mu flux i lemilica na vruči zrak. Valjda ima nekog frenda da posudi.
|
eo stavio nove windowse, isti problem
probam sutra jos graficku drugu staviti, a ovu u drugi komp kod frenda |
probao sa grafickama, rotirao ih, ne radi ni u drugom kompu, znaci pokoj joj dusi
moze lock |
Pa čekaj, jel imaš garanciju? 7750 nije tak stara, a mozda ti je na neku foru promaknulo :D
|
Prenosim dio sa jednog stranog foruma vezano za tu grešku koju dobivaš, pa vidi ako nešto od ovoga nisi ispitao:
Citiraj:
|
isprobavao sam sve i svasta na 2 kompa, isti k je bio :D
nema veze, kupio sam drugu graficku |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |