![]() |
9700 timings ?!
Gledam malo (ali samo gledam) da ima svakavih opcija u ATTu u vezi memorije.
Dali se netko igra s time vremenima i moze li se kaj dodatno soka izvuci? Ima mozda negdje neki tutorijal u vezi toga? Sva iskustva dobro dosla. Fala i pozdrav ! |
Jesi vidio i sam kaj pise u Tray toolsu kod tih latencija?Very dangerous !
|
moze se izvuci ali ne toliko da ti isplati to raditi - ili nedaj boze spalit karticu. kako kaze router "very danherous" :smoke:
|
nek me neko ispravi al mem tajminzi su na Grafulji ko na obicnom ramu, znaci postavis i onda ak je stabilno ostavis, e sad, ak nes sjbs na grafulji imas back up biosa i teoretski bi mogo bez problema flashat nazad stari bios sa straim postavkama... to bar ja mislim nisam probo. uostalom imas google :D naci ce ti on nesto o tome
|
Imam ti ja za dokaz da po tome ne petljas jednu 9600pro od susjeda :)
ili bar ako petljas sve prvo 3 puta provjeri |
imaš bios za 9700 pro kartice sa sređenim latencijama s kojim dobiješ veće clockove memorije...
ne preporučujem ti daprčkaš sam po latencijama, nego nađi negjde "mufu bios" .. možda ga i ja imam negdje pogledam pa ti javim... |
Mislio sam da se netko igrao s time.
Ma GPU mi ide dovoljno 350MHz, no Mem bi barem na 325MHz htio..ima i hladnjake gore i 12cm vent na boku ravno po njime ali nejde :( Vec sam jednom flashao BIOS, orginalan je bio lockan i nisam mogao promijeniti takt za 1MHz pa sam morao flashati cim sam kupio. Ako nadjes BIOS posalji mi. Pozdrav i fala svima. |
Imam ti ja te mufu biose,imao sam prije 9700.Kad sam flešao taj mufu bios bilo je još gore nego prije al to zavisi valjda od memorije na kartici imam jedan s kojim sam dobio 20Mhz na memoriji.Pošalji mi mail ak hočeš pa ču ti poslati.
|
Citiraj:
|
Pametno :clap:
|
ima ko kaj za mene???
9600XT |
probaj naći ovdje :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |