![]() |
Intel DC S3500 480 GB test
Testirali smo DC S3500 SSD od 480 GB.
|
Bi se moglo u tablicama boldati ime testiranog hardvera da ne da ne tražim dok nije prvi ili zadnji na listi? :D
|
to je zapravo jako dobra opaska... skužio sam tek sad da cijelo vrijeme tražim po tablicama di je dotični objekt.
|
Graf generator je jako star i jako "krut", jednom kada generira html onda u njemu ručno moram mijenjati boju u svakom pojedinom grafu kraj teksta koji želim iz standardne #000000 u primjerice #FF0000 da se istakne. S obzirom da grafova ima puno to oduzima puno vremena, ali radio sam i to kod ogromnih grafova da bude preglednije.
Kod ovoga nisam jer nema puno diskova pa je dovoljno pregledno (za neke očito ipak ne) :) Uskoro se ipak nadam novom generatoru koji će biti pametniji, ljepši itd. :D |
znači klasična pce spika kada se traži nekaj novo :D
|
Citiraj:
Nije to bas nesto novo, radio sam to i ranije, pogotovo kod testa grafika... Ali bitno je ono zadnje sto sam rekao, bit ce nesto novo uskoro... :fiju: |
ma pusti brate ne diraj ništa, čekali smo godinama da forum normalno radi, pa eto dočekali smo i to anno domini 2013... još ćete spomrdat nekaj i ode sve vrit :D
|
Citiraj:
Forum radi normalno jer je konacno na normalnom (brzom) hostingu a tako ce valjda i ostati... |
u prvoj tablici vam se opet motaju Corsair Vertex 3 diskovi..
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |