![]() |
Originalni serial na neoriginalnu kopiju XP-a
Dobio sam laptop od HP-a koji je kupljen u dućanu sa orig. win xp pro. Na sebi ima orig. naljepnicu sa serijskim brojem WinXP-a no koja ima i napisano "HP" dakle pretpostavljam licenca je primjenjiva isključivo na verzije xp-a koje koristi hp?
problem je da ja očigledno nemam takvu verziju od svojih kopija xp-a tj. imam slipstrimanu Pro corporate verziju sa već unešenim serijskim i SP3. problem je da sam nakon instalacije išao promjeniti serijski na ovaj način: http://www.wikihow.com/Change-a-Windows-XP-Product-Key no ne prihvaća mi originalni serijski od laptopa i javlja da provjerim znamenke... dakle zanima me kako da unesem originalni serijski na neoriginalnu kopiju win xp pro? |
Zovi M$ Hrvatska
|
Vjerojatno na laptopu imaš OEM verziju ili HP volume licence verziju.
Ili reinstall ili da ti microsoft izađe u susret (mada sumljam kada imaš piratsku verziju, ako sam dobro pročitao) pa da ti aktiviraju tvoju sadašnju licencu na ime originalne licence |
Najbolje bi ti bilo nabavit pa reinstalirat OEM verziju.
|
Napravi repair instalacije, to prolazi,
Uzmeš cd OEM windowsa i napraviš navedeno i na ravno regularno aktiviraš windowse preko neta ili telefona. |
ma nabavit ću OEM verziju. neda mi se navlačit s nikakvim M$-om pa da me još registriraju da sam valsnik pa ću doživotno strepit na licencom..
|
Nikakve osobne podatke nisi duzan davat. Niti te ne pitaju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |