![]() |
radeon 9550xt overclock?
navedena ima gpu 460 MHz i mem 580. stabilno radi na 475/600 bez ikakvog blowhola. jel cu moc jos dic ak napravim 120mm blowhole i kolko? sta preporucate za hladenje ak se grafa da jos dic? jel 3,3 ns cip moze ic na vise od 614 MHz?
|
silencer 1 rev.2
ići će još gore, koliko? sam isprobaj nema tu neke velike teorije sam diži dok se ne počnu javljat artefakti. mema možda još malo cca. 630 |
Neće ti ići preko 600 puno više jer je to limit za 3.3;)
|
Nedavno smo raspravljali da za par megaherca tesko da se isplati davati 100 i kusur kuna za Silencer.
koji ti je default za karticu? |
Router@
Koji ti je max clock grafe (imamo iste) Baš me zanima i koje hlađenje imaš?? |
stock hladenje takt je 460/580. a kolko sam skuzio ide do 490/600 bez beda. sam mi onda za 15 min igranja undergrounda izbaci na osnovne postavke (ati tray)
|
Citiraj:
|
jel bi mogla radit strabilno ak napravim 120mm blowhole?
|
ovisi kakav sad imaš propuh? možda i bi.
|
Citiraj:
|
Imaš neku je**nu seriju grafe.
|
Dobro sluzi.a kupio sam ju na blef u kingu,cak nisam ni znao je cip 9600xt.ali nece jos dugo kucati-brijem uzeti jace nesto.
do kolko tvoja ide? |
moja 490/600. kad ces prodavat mozda bi se mogli zamijeniti za neku sicu?
|
he he , teze malo , jedino bi je mijenjao za neku jacu pa da ja nadoplatim nekome
odgojen sam po onoj - sine nikad sa konja na magarca:D :beer: :D |
Moja ide do 500-820 ali sad cu uzet silencera pa cemo vidjet.:)
|
tvoja i uopce infinity 9550xt su bolje od gexcube. tak da je...
|
Moja je gecube 9550xt infinity.
Kolko sam svatio tvoja je gecube 9550xt |
da super si sfatio. jedino sto se infinity daju vise klokat jer imaju brijem 2.5 ns mem. (ovisno o modelu)
|
Imaš i gecube 9550xt extreme ona je bolja od tvoje a lošija on moje ima ti hladnjak od x800.
Mislim da je mema na mojoj 2.8 ali nisam ziher ne zelim skidat pasivnjake sa memorije. |
2.8 ns je mema na Infinite modelima , ali Bga . jedino kaj ne stoji na toj kartici je Limited edition kaj pise na kutiji , a radilo ih se kolko hoces
|
oces onda prodavat grafu?
|
Na mojoj ne pise limited.
Sam ne kuzim kak to da 9550xt extreme ima hladnjak od x800 a infinity koja je bolja od 9550 xt extreme ima ovaj obicni. |
moja ti ima hladnjak od x800.
|
Kaj je tvoja xt extreme?
|
a od cega mislis da je xt skracenica? :)
krivo sam rekao ne pise ni na mojoj Limited edition , tako je pisalo u jednom casopisu . |
postoji samo extreme sto je skraceno xt. dakle kad kazem da imam 9550xt imam 9550 extreme. ne postoji nikakva 9550xt extreme.
|
to ti je ziher Mrkonja objasnio ko i meni , zato mu hvala .
|
Evo popis svih Ati kartica sa svim detaljima.
9550xt su sve iste što se tiče čipova(rv360), ovi dodatni nazivi su zavisni o memoriji. Razlike su u brzini i čipovima koji se stavljaju na njih(samsung,etrontech) i njihovoj brzini (2.8, 3.3,negdje sam vidio i sa 2.2) Postoji i 9550xt PE kojoj mema radi na 800mhz |
vec sam naso tu stranicu. al hvala.
|
General
Display adapter Radeon 9600XT (4152) Core Name RV350 SubVendor GeCube\GeXCube\GIGACUBE (18BC) SubDevice 0444 evo kaj mi ati tray tool kaze za karticu - jezgra mi je rv350 a ne rv360? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |