![]() |
RV350 & R9550 zmrzavanje
sta je najbolje da se ohladi ova grafa modana u 9600???? osim vodenog :smoke:
|
vf700,zm80d ili c.,silencer
|
gledao sam silencer 1 rev.2 ali ako njega stavim onda na 1 chip meme nejde pasivnjak osim ako se varam pa rev.2 hladi GPU i sve cetiri meme oko GPUa.
zalman vf700 mi je jos najdrazi jer hlado odlicno a i pasivnjaci ide gore bez pro.... a za zm80d mi se bas i neda dat 300kn iako je the best :D ako netko ima jos koji prijedlog moze a ako, jos bolje, netko prodaje VGA cooler (npr. silencer 1 rev.2 :beer: ) za nekih 80-100kn uzimam odmah |
Citiraj:
Link |
mislio sam na ZM80D Heatsink Dual Heatpipe pa sam zato napisao 300kn a napisao sam da nebih isao iznad 100kn ako bas nedem nesto sto mi pase onda dam max 150kn
|
Silencer je sto se jezgre tice bolji od zalmana za dlaku. bar stop se dosta testova tice. A cijena....sitnica.
|
Silencer 1 rev2 ne hladi memu oko gpu to ti ima silencer 2 :)
|
a jel ima mjesta za pasivce pokraj silencera ako ima onda uzimam njega :D za nesto vise od 100kn nemoze se bolje nabavit :D
|
trebalo bi imat mjesta, al ne za neke gigantske neg neke niske, zbog silencera.
|
Moje je mišljenje da je VF700 dobra investicija-Silencer kupiš i ne možeš ga staviti na neku drugu grafu, Zalmana danas-sutra kad kupiš nekaj bolje možeš:)
|
običan 80mm vent na 7V, montiraš ispod grafe da puše ravno na nju ( naravno ako ti ne treba taj PCI slot ) i stvar je što se hlađenja tiče zakon. GPU hladan kao led a mema na oba dvije strane grafe mlaka na dodir. Bar je tako kod mene, a digao sam ju na 400*250. Radi super, nema nikakvih artifekata, a vent se ne čuje.:clap:
|
Citiraj:
|
Onda rađe uzmi ovo
|
Citiraj:
A što se 7V tiče fora je sa PC Eksperta: |
evo, sve je rijeseno za 180kn zalmanom VF700-Cu :D vent od vf700 s donje strane puse po pasivcima od memorije a sa gornje strane puse cnps7000-AlCu po pasivcima s gornje strane :p
do sada sam dosao do 549,82 core i 649,91 memu i radi full sabilno.... ide i vise ali kako se kaze kad dodes do maxa smanji malo i to je to :smoke: |
Dobro si ti digo gpu kolki ti je def??
|
def. je 250/400 :D ma odlican je zalman, OC vise od 100% za gpu a negdje oko 70-80% mema. ide dobro a ide i vise samo nisam imao vremena ovo sam malo mucio, 3dmark 03/05, aquamark itd. i vidio da je stabilno. nema artefakta u ati toolsu pa sam ostavio ali jos cu ja to malo izcjedit dokle ide :D a vjerujem da gpu ide jos iako mema nece ici vise jer je to max. meme, mozda koji mhz ali to nije nista
|
nice, samo nabaci neki screenshot
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |