![]() |
(riješeno) Homegroup brisanje
Pozz,
netko mi je u mreži kreirao homegroup i ne mogu nikako pristupiti njoj jer je postavio password da ju obrišem. Vjerovatno se netko spojio na mrežu i nesvjesno to napravio, jel moguće ikako obrisati tu grupu da postavim svoju? |
Itko?
Evo ovako to izgleda: http://i.stack.imgur.com/Lbee6.png Tj to mi je netko iz susjednog stana s kim djelimo mrežu napravio (pretpostavka), dal je jedina opcija otici do tog kompa i obrisati ručno? Ili možda neki drugi način? |
Zašto bi ti brisao nečiji homegroup? A i ne možeš to napraviti, možeš jedino ne biti u tom homegroupu, ali ako dijelite mrežu na internet vjerojatno ste u istoj LAN mreži pa ti automatski javlja za homegroup. Jednostavno, nemoj stavljat na share ništa na svom kompu i ne vidim razloga zašto bi ti smetao taj homegroup.
|
Ma meni treba taj homegroup, a njima ne. Jer oni ni neznaju sta je to valjda, nego je stvar u tome da je sa njihovog kompa automatski kreiran homegroup vjerovatno, ili su u neznanju napravili to. (Podstanari sa osnovnoskolskom djecom i 1 kompom)
Uostalom nebi ga ni brisao da mi ne treba homegroup, tj trebam povezat svoja dva kompa za sharenje. |
Onda odeš do njihovog kompa i u propertisima computera vratiš homegroup na defoltni HOMEGROUP.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |