![]() |
Language Settings for non-unicode programs
Bacio sam si Lite verziju xp-a sp3... i problem su mi hrvatski znakovi za non-unicode programe. To je znači ona opcija u Control panelu > Regional and Language Options > kad se otvori prozor, 3.kartica/jezičac Advanced i onda u njemu iz padajućeg izbornika izabereš Croatian > pa javi "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator" i to baš zato jer je Lite verzija...
Imam instalacijski "pravi" cd... al nemam pojma ni sta ni kako to podesiti? :( http://econ.la.psu.edu/~hbierens/NONUNICODE2.JPG |
Ubacio sam oriđiđi instalacijski cd i odradio repair sustava, tak da mi kopira te datoteke... i po završetku se ulogiram i samo wallpaper tamo... niceg drugog. Otvorim task manager pomocu ctrl+alt+del i upišem new task "explorer.exe" i nista :stoopid:
Idem cmd, nista, desni klik na desktopu nista :wtf2: Mislio sam reinstalirati windowse na c particiju, ali na desktopu mi seminarski za fax majku mu njegovu, a do petka ga moram predati... hebemu sve :fuming: :fuming: Sta da radim, ima tko kakvu ideju? |
Bravo za dokument(e) na Desktopu, ugasi i ne diraj.
Nađi neki Live Linux ili Live Win, boot sa njime, nađi dokument, kopiraj ga na usb stick. |
Mozes skinut i Hiren boot CD, stavi ga na cd ili usb i sa njega bootaj mini win xp i sa njim izvuci podatke
|
Citiraj:
CMD mogu otvoriti samo iz safe mode+command promt, i jedino iz njega ide regedit ili bilo sta drugo... iz task menagera nista, niti system restore (kroz help) :fuming: Kopirat cu folder desktop iz dosa na MyDocuments na drugoj particiji i derem format... :rolleyes: Probao sam renejmat explorer.exe kroz cmd prompt i on je ocito tamo... vjerojatno fali neki dodatni fajl zac se nece podignuti tak da mi ga đabe kopirati s drugog kompa :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:03. |