![]() |
HITNA POMOC! Pc neprepozna mis i net!!!!
Da vam docaram:
ugradio sam novu soundkarticu u svoj komp, zato sto moja onboard nije pravilno funkcionirala otkad sam ugradio karticu kompu duze treba da starata windows neprepozna misa i internet misa moram izvadit i onda opet stavit kako bi funkcionirao, tako je isto i sa inetom nakraju krajeva dode mi u windosu message od nvidia medai center da postoji neka greska nadam se da mi mozete pomoci ako treba te jos neki info sam recite THX |
Problem je u driverima...Miči drivere od onboard zvucne koje je win sam stavio pretpostavljam i stavi nove koje si dobio sa zvucnom.
|
i disable-aj onboard zvučnu u BIOS-u.
|
kak to ide?
|
Stisni del kada se komp pali :D
|
to sam i ja znao :D
|
i onda pronađi onboard AC 97 audio negdje i makni sa auta ili enable na disable:)
|
ok bum isprobal
|
kad to napraviš makni drivere od te zvučne, i onda napucaj od nove zvučne i ne bi trebalo bit problema.
|
A u vezi misha? Mislite da che se to sve rijeshiti deinstalacijom drivera od zvučne?:confused:
|
sumnjam, nek stavi sa PS2 na USB ili obrnuto.
EDIT: ako stavljaš na USB (sa PS2) neke matične u BIOS-u imaju opciju za USB mouse pa to uključi. |
Ja isto sumnjam.
|
internet ide mis isto
mis sam promijenio sa usb na ps/2 i sad ide kak spada hvala na vasoj pomoci |
možeš ga ti držat na USB-u al upali u BIOS-u USB Mouse support, tj. stavi enabled.
|
Hmmm....a na koju foru sada meni mouse radi a menije to na disabled? :D
|
ovisi o mišu.
|
Nisam znao....:)
|
sad znaš;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |