![]() |
Sa mišom i win98
Eto imam problema sa novim Codegen james bondom,jednostavno se spaja kao i prosli mis samo je ovaj opticki a onaj je bio mehanicki,udem u win98se i ne radi,tj radi ljevo i desno dugme ali drugo nista,stoji na mjestu,svijetli itd. ne radi jednostavno i ne,inace drivera kada kupis nema,na njihovoj str za miseve nema,a ne znam koje druge bi mogao iskoristiti da proradi. Hvala na pomoci...
|
Spaja se preko USB-a?
|
Da, ak ide preko USB-a onda izgleda da ti USB ne radi kako spada, reinstaliraj drivere (matična).
|
Ja sam preko googla iskopao još nešto...Naime radi se o neslužbenom service packu za windows 98, imap preko 70 fixova u kojima je popravljen i bug što se tiče USB-a i win-a 98.Patch je težak 16 MB, pa probaj ako ti nije puno za skinuti.
KLIK ovdje za DL |
Takodje preporucujemn Neoficijelni SP za Win98SE.
I ako nista drugo, nabavi onaj mali prelaz sa USB na PS2 i gari preko njega. |
Hvala svima na odgovorima,ali mis se spaja preko ps2....zato nije problem u usb-u
|
pa jel ti stari miš radi?
ako da, onda je ovaj očito neispravan jer ga treba automatski prepoznati... |
Da, ja isto mislim da je pokvaren, zato jer nema veze što je optički ili kugličar, trebao bi raditi.Najbolje je da probaš kod nekog frenda ili na nekom drugom kompjuteru...
|
ma rijeseno je to odmah drugi dan,problem je bio u mojem stolu,nije imao refleksiju od hrasta,pa nije radio :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |