![]() |
Z77 pro3 + celeron G1610 kako iskoristiti grafički čip na procesoru?
Znači ovako, imam ploču Z77 pro3 koja ima hdmi izlaz i Celeron G1610 koji kao ima na sebi integriranu grafiku a grafičku sam trenutno prodao i želim iskoristiti ovu na procesoru, uđe mi normalno u bios ali se kasnije stalno resetira, što sad trebam podesiti sve u biosu da radi normalno (ono pci expres i onboard sam probao) ili je to do drivera od prošle? :fala:
|
Nisi maknuo stare drivere? ccc.... :nono: Šta se čeka?
|
Safe mod, pa deinstaliraj te drivere.
|
Ne mogu nikako u safe mode, samo uefi bios ili se resetira stalno kad nastavim..
|
Onda imaš još 2 varijante.
- Digni neki live OS u kojem imaš Root privileges, nađi drivere koji te kolju i manualno ih deletaj, ujedno ćeš po radu tog OS-a imati uvid u samu HW ispravnost računala. - Reinstaliraj prozore. |
Moze link s torrenta od nekog live Os?
|
Najjednostavnije ti je da skines Hiren's Boot CD, on ima u sebi mini windows xp a ima i hrpu korisnih programcica za testiranje hw-a i dosta toga. ;)
|
Kaj nije najjednostavnije skinuti Driver Fusion pa preko njega očistiti stare drivere?
Lol @ reinstalacija Winsa... EDIT: Ja konj, vidim da ne može u Winse |
Ma i ja bi najradje nove windowse ali imam nesto sto mi treba na C, ugl sve radi inace ko sat i novo je samo sto sam izvadio graficku, hvala na savjetu pokusat cu s nekim od ovih programa kasnije pa cemo vidjeti!
|
Probao sam par opcija i sad tek ne znam u cemu je problem..i digao nove windowse i sve super al nece da ih boota samo reset, ali kad idem preko Hiren's boota onda mi ponudi win 7 i udje u njih, wtf? :)
|
jesi prvo instalirao intel chipset drivere? btw. probaj FIX MBR preko hirensa pokrenuti..
|
Instalirao sam driver Intel® Processors with Intel® HD Graphics, i sve radi perfektno i kako treba, al opet neće da boota, samo preko Hirensa mogu ući u Windowse i sve radi.
PS Kad uđem u windowse preko Mini Xp sa Hirens boot, tamo ne nalazim hard disk svoj tj particije? Nemoguće da mi sve radi a opet da sere tako sa bootanjem.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |