![]() |
Kombinacija problema
Imam kantu neku,naravno pri dizanju u Win7 opali BSOD i loop restarta.
Reko neko sj neš niš lakše,nove winse i peri deri...kad ono prodje install cijeli(disk format), reboot i opet loop... E sad,BSOD se pojavi i nestane dovoljno brzo da ga nemrem ni uslikat...pause ne pomaže...what to do? |
Nemoj slikati nego snimi. Ima hrpa načina kako da to uhvatiš, ali ovako je najbrže, a i nemam sad vremena objašnjavati :D.
Ako je 0x0000007B, onda update-aj BIOS, za prvi korak. |
Aha,video,sad će :D
|
Također za 7B pri instalaciji ubaci novi / ispravni drajver za sata kontroler preko floppy ili usb,
na taj način mijenjaš onaj iz win install paketa. Odvrti memtest. |
|
Artefakte od kihnule grafe ne vidis? :stoopid:
|
Po kodu greške bi trebala biti grafička. Probaj s drugom grafičkom pa vidi jel radi.
EDIT: Lol, nisam ni obratio pažnju na to. Samo sam pogledao koji je kod. Da, kao što Nino kaže, grafa ti je geprdnula. |
Al grafa najnormalnije setup i sve prikazuje i tu nema artefakata :D ajd probat ćemo,thnx :D
|
Nešto mi je tu čudno, jesi ti mijenjao grafe nVidia - ATI (pod Moj komp ti stoji HD4830)?
Po Google nvlddmkm.sys se povezuje sa drv za nVidia grafe, da probaš uninstall drajvera (svega) za grafu + neki driver cleaner + install baš za tu HD4830 noviji / stariji drv ? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |