![]() |
Intel NUC DC3217IYE test
Testirali smo Intelov Next Unit of Computing.
|
Ova cijena od 2664 kune nije greška, je li tako? :)
|
Citiraj:
|
Pa čini se malo visoko s obzirom da ima sličnih, ali potpunih Mini PC-a koje će obaviti istu zadaću za istu ili manju lovu. Recimo od Zotaca ili Sapphirea.
|
Uzeo si u cijenu mSSD, napajanje? I jačinu tih zotaca il safirki?
EDIT: Vidim sad da, jer sam samo preletio članak, meni ostala u sjećanju ponuda sa tržnjaka :D |
|
Citiraj:
Kao što je Krešo naveo, NUC je primarno namjenjen za office, surf i slično za što nije potrebna neka jačina, a i 17W i3 nije baš neka zvijerka. Isti posao će obaviti i jači Egde ili Zbox modeli. |
bio mi se činio kao mrak stroj dok nisam došao do cijene... brutalno preskupo s obzirom da treba još ram (nebitno) i mssd (bitno).
|
Ohrabrujuće je da će sve više takvih uređaja dolaziti na tržište. Ovaj prototip je isto zanimljiv: http://liliputing.com/2012/06/amd-li...wall-jack.html
|
čim sam vidio amd nisam kliknuo :D
|
nevjerniče :D
U ovakvim intel kombinacijama ipak fali neka malo bolja grafa, pogotovo kad pogledaš cijenu. |
a kaj će ti realno?
meni bi to bilo interesantno ko neki htpc ili office upotrebu i za to ti ne treba grafa neka. rađe biram komp sa slabijom grafom nego di trebaš patch za svaki komad hardvera kojeg nadogradiš. i cpu driver. :D |
ne treba, ali za tu cifru je hoću :D
|
ovo je jako, jako fora, ali mi se cini malo preskupo + sto fale dijelovi
|
Citiraj:
ma preskupo je što je - je. |
jedva cekam najavljen NUC sa i5 i USB 3.0 to će onda biti ono pravo...
|
Super igračkica! Uživao sam na dobrom članaku..Ipak cijena me gura u drugi plan. :(
Za uredsku i kućnu potrebu dovoljan je 2-3gb i 32bit Windowse. Za tu cijenu može složiti neka ploča sa E-350 Zacate sa pripadajućem komponentama koju može stići cijenu i manje od ogoljenu NUC. E, sad sam sjetio za koju nikako da kupim E-350 :D Jednostavno sam prelijen. Wifi se lako složi, sa pokvarenog laptopa 30-50kn, kučište 80kn, ram nekih 200kn cca, ssd 800kn i mini napajanje |
Za par godina će taman bit dostupno smrtnicima:D Super igračka, koja će zamijeniti grdosiju koja mi trenutačno stoji kraj stola.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |