![]() |
9550xt infinity i Silencer1
Naime dali pase na moju grafu silencer 1. Ili neki drugi mozda na njihovoj stranici pise da podrzava sam 9500 se i pro pa pitam vas za savjet sta da radim.
Hvala:beer: |
pase, ja imao prije...
naravno ako mislis na vga silencer |
Da na vga silencer 1 rev2
Silencer mora ici jer ova zujalica me zivcira. |
Hm , kao vlasnik iste kartice , moram priupitati - koja buka i koja zujalica ??
mozda na mojoj vent ne radi onda , jer nista ne buci i ne zuji |
buka koju stvara zujalica na grfai (čitaj onaj mali cooler)
@Router kakav točno imaš cooler? |
ja sam isto imao tu grafu i cooler je full tih...
nečujan, za razliku od gainwardove fx5700 |
Čuje se iritantno cvrćanje,a o kvaliteti coolera neću ni prićati.
|
nista nisam dirao , gore je sve stock , ali ne cuje se nista sto bi se moglo okarakterizirati kao zujanje ili nesto.
|
Citiraj:
infinity dolazi sa više vrsta coolera jedni liče na silencera i oni su tihi, ostale SKIDAJTE!:D |
Citiraj:
nekak se muči previše:confused: |
Citiraj:
malo sam pogledao po netu , i kartica izgleda ovako ko na ovoj slici. |
moja je bila drugačija...
|
@komek
jel tvoja takva? @Crash009 reko sam da ima raznih modela tj. raznih hlađenja, zato sam i pitao kolegu routera kak cooler ima.:beer: |
Je moja je takva ali zuji ful ista stvar kao sto sam imao na nb (abitova maticna)sad sam ga zamjenio i stavio pasivca i ono sad grafa zuji..... Silencer se uzima ziher.
|
eee , sad si i meni stavio bubu u uho .
sad i ja brijem stavljati neko drugo hladenje ali ne zbog buke , nego zbog nade da ce se moci bolje clockati:beer: |
Citiraj:
|
520/410 bez problema .
prije sam drzao 525/425 i nakon mjesec dana jednom samo se zblokiralo u brothers in arms , pa sam malo skinuo. koji tocno silencer pase , ovaj od 134kn za kes ? odnio bi u links pa odmah da ga i ugrade , to je onda jos pola sata rada , taman 200kn :) |
Citiraj:
|
da , ko sto je komer napisao , silencer 1 rev 2.
samo ga trenutno nemaju |
Koliko košta taj silencer?Možda ti je bolje uzet VF700 ako nije prevelika razlika u cijeni.
|
kosta 134 kn .
zalman je 200kn ALCU , a Cu je 210 kn. i pise da oba idu gore , pa im treba vjerovati. samo ostaje pitanje , kolike su sanse da clock poraste?jer cini mi se ovo ko max mog chipa ,ali ko ne riskira ni ne profitira :D |
Neznam da li će ti klok porasti,to mora reći netko iskusniji od mene ali znam da će ti komp biti tiši :)
|
Vec sad je dovoljno tih nakon nekih zahvata na kucistu od 50 kn - stavljanje home made zvucne izolacije :)
|
Citiraj:
|
hehe, pa to je mrtvi maximum.
nebi ni sa vodenim više izvuko iz te memorije.:p |
A nisam vec skoro 2 mjeseca nista uzeo za komp i vec me ful lovi kriza . a 6800le je opasan magnet , cak i za Ati freaka poput mene , ovo mi je sesta ati kartica
znam i ja da dalje kartica ne moze , ali nada umire posljednja :beer: |
[QUOTE]Originally posted by Router
A nisam vec skoro 2 mjeseca nista uzeo za komp i vec me ful lovi kriza . a 6800le je opasan magnet , cak i za Ati freaka poput mene , ovo mi je sesta ati kartica znam i ja da dalje kartica ne moze , ali nada umire posljednja :beer: [/QUOTE Strpi se malo, sad će i ATI X800GT doći na tržište:) |
[QUOTE]Originally posted by Jelc
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |