![]() |
Gigabyte H77N-WiFi - malena i opremljena
Testirali smo Gigabyteovu miniITX H77 ploču.
|
kreso super pila za htpc, nego imas gresku pod negativno u zakljucku "slanije"
|
Jedna od mnogih dobrih ITX ploča dostupnih vani, ali ne i kod nas, standard nažalost. Pohvale za članak.
|
Sve ispravljeno, thx :chears:
|
Odlicna ITX ploca i pun pogodak za HTPC, ali nazalost kao sto Pupo kaze nema je kod nas...(kao i svega ostaloga sto valja :D )
Dobar clanak. ;) |
Dobra, nema što - šteta što je điđabajt :D
|
Citiraj:
|
Je, na ovom forumu prolazi izgleda samo Asus i eventualno Asrock. :D
|
To si sad pogledao u konfe od Brke i mene :D
Šala mala, no eto - od svim ploča koje su mi kroz ruke prošle, bar ove u zadnjih godinu dana najviše problema sam imao s điđabajtom, bez obzira na cjenovni rang. I da, baš problemi s pločama, ne chipset ili slično ;) Dođavola, jedan MSI kojeg nisam nikada volio mi je radio manja sranja... Asus je generalno skup u svojoj kategoriji, asrock je zakon po pitnju uloženo dobiveno, no sve je to pregeneralno da se izvuče neki pametniji zaključak. Ova ploča je mrak, obožavam ovakve itfx forme nakrcane điđama, no da mogu birati rađe bi neki drugi brand. No to je ionako moje mišljenje. |
Citiraj:
Citiraj:
OK, ova ITX ploča je dobra, i review je odličan, ali bi kao i tor radije uzeo neki drugi brand (Asus, ASRock, MSI). |
nisam radio na novijim modelima ali tamo u nekom starijem dobu problemi su bili naravno sa asrockom pošto su imali bože-me-sakloni ideja te izvedbi, msi je isto bio koma, ali điđabajt eeee to je bila posebno zahvalna ploča koju ćeš nositi na reklamaciju + naravno milijon mušica.
sad pogledajte moj komp :D |
Ljudi danas ne kupuju ASRock zato jer su se opekli u prošlosti i nemaju povjerenja u taj brand. :D ja ASRock nisam prije koristio, ali Điđibajt jesam, tako da je to zbog toga :D zato mi je ASRock sada odličan brand i preporučujem ga svima ko si nemre priuštiti Asusa.
a i radio sam kratko vrijeme u Vemilu u Karlovcu dok sam studirao :D điđibajt RMA služba je radila punom parom :D @syss - good 4 U :p |
za ovu svoju dajem ruku u vatru da je top top... nešto slično sam doživio jedino sa asus p5k i p5q - ko od kamena odvaljena.
mi smo imali u linksu neke manje batcheve điđabajta i to su bili neki drlj modeli ono za pc kasu ništa od extremnijih modela... sjećam se jednom čovjek kupio 5-6 kasa i baš oće taj gigabajt i jedno 4 ih se vratilo sa dead mbo :D |
Da, 2 eSata, 12 faza, a išao si, pretpostavljam, malo i na estetiku da ne odskače od tame iz corsa. :D
@Tor i Brko Naravno da pogledah konfe :D Al i inače, rijetko se po forumu, od modova do usera, osvrće na Gigabyte s preporukom. Od teme koju ploču, do sklapanja konfi, u višoj ili srednjoj klasi preporučuje se Asus/Asrock a u buđet konfama Asrock/Msi. Gigabajta nigdje. |
Citiraj:
A zbog Điđibajta su mi jednom davno spominjali familiju :D i ja onima koji su taj brand meni gurali :D Ova ploča može biti najbolja na svijetu u ITX formatu, no, samo da nije điđimilović :D |
pa isključivo sam ploču i kupovao očima jer sam čoban koji voli tematski komp sa dve boje... moš mislit koliko je sati kada sam završio na fakin điđabajtu koji mi nije nikad ni prošao kroz ruke :D
|
Re: Gigabyte H77N-WiFi - malena i opremljena
pa ti prodaj điđu nakon ovakvih komentara... :D
|
Kupićuje ja. Čisto da se istaknem. Vidio sam da imaju neku lijepu naranđastu što pušta 2 kilovata usebe.
|
pričajte vi kaj hoćete, meni gigabyte savrseno radil :D
bude to doslo u rasprodaju PCE testnog hardvera? :p |
Citiraj:
|
Ajd ne zezaj. Prijavio bi se i onda ju poklonio nekom ko ti je osto dužan. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |