PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Članci (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gigabyte H77N-WiFi - malena i opremljena (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245090)

krešo 03.03.2013. 19:22

Gigabyte H77N-WiFi - malena i opremljena

Testirali smo Gigabyteovu miniITX H77 ploču.

dejanbinladen 03.03.2013. 20:04

kreso super pila za htpc, nego imas gresku pod negativno u zakljucku "slanije"

Pupo 03.03.2013. 21:12

Jedna od mnogih dobrih ITX ploča dostupnih vani, ali ne i kod nas, standard nažalost. Pohvale za članak.

krešo 04.03.2013. 08:18

Sve ispravljeno, thx :chears:

xtreme96 05.03.2013. 23:44

Odlicna ITX ploca i pun pogodak za HTPC, ali nazalost kao sto Pupo kaze nema je kod nas...(kao i svega ostaloga sto valja :D )

Dobar clanak. ;)

tor 06.03.2013. 07:42

Dobra, nema što - šteta što je điđabajt :D

Brko 06.03.2013. 13:46

Citiraj:

Autor tor (Post 2351935)
Dobra, nema što - šteta što je điđabajt :D

Hahahahahaha :D

listerstorm 06.03.2013. 22:21

Je, na ovom forumu prolazi izgleda samo Asus i eventualno Asrock. :D

tor 07.03.2013. 07:39

To si sad pogledao u konfe od Brke i mene :D
Šala mala, no eto - od svim ploča koje su mi kroz ruke prošle, bar ove u zadnjih godinu dana najviše problema sam imao s điđabajtom, bez obzira na cjenovni rang. I da, baš problemi s pločama, ne chipset ili slično ;) Dođavola, jedan MSI kojeg nisam nikada volio mi je radio manja sranja...
Asus je generalno skup u svojoj kategoriji, asrock je zakon po pitnju uloženo dobiveno, no sve je to pregeneralno da se izvuče neki pametniji zaključak.
Ova ploča je mrak, obožavam ovakve itfx forme nakrcane điđama, no da mogu birati rađe bi neki drugi brand. No to je ionako moje mišljenje.

Brko 07.03.2013. 08:36

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2352523)
Je, na ovom forumu prolazi izgleda samo Asus i eventualno Asrock. :D

Citiraj:

Autor tor (Post 2352653)
To si sad pogledao u konfe od Brke i mene :D
Šala mala, no eto - od svim ploča koje su mi kroz ruke prošle, bar ove u zadnjih godinu dana najviše problema sam imao s điđabajtom, bez obzira na cjenovni rang. I da, baš problemi s pločama, ne chipset ili slično ;) Dođavola, jedan MSI kojeg nisam nikada volio mi je radio manja sranja...
Asus je generalno skup u svojoj kategoriji, asrock je zakon po pitnju uloženo dobiveno, no sve je to pregeneralno da se izvuče neki pametniji zaključak.
Ova ploča je mrak, obožavam ovakve itfx forme nakrcane điđama, no da mogu birati rađe bi neki drugi brand. No to je ionako moje mišljenje.

Također. Ne pričam loše o điđibajtu zato kaj mi se da flejmat i trollat ili zato da se neko osjeća loše ili ja superiorno. Điđibajt mi je zadao glavobolja u životu. Takvih mušica nisam vidio ni na jednom brandu. Radije bi da ploče skroz crkne nego da tako zejebava.

OK, ova ITX ploča je dobra, i review je odličan, ali bi kao i tor radije uzeo neki drugi brand (Asus, ASRock, MSI).

syss 07.03.2013. 10:07

nisam radio na novijim modelima ali tamo u nekom starijem dobu problemi su bili naravno sa asrockom pošto su imali bože-me-sakloni ideja te izvedbi, msi je isto bio koma, ali điđabajt eeee to je bila posebno zahvalna ploča koju ćeš nositi na reklamaciju + naravno milijon mušica.

sad pogledajte moj komp :D

Brko 07.03.2013. 11:03

Ljudi danas ne kupuju ASRock zato jer su se opekli u prošlosti i nemaju povjerenja u taj brand. :D ja ASRock nisam prije koristio, ali Điđibajt jesam, tako da je to zbog toga :D zato mi je ASRock sada odličan brand i preporučujem ga svima ko si nemre priuštiti Asusa.
a i radio sam kratko vrijeme u Vemilu u Karlovcu dok sam studirao :D điđibajt RMA služba je radila punom parom :D

@syss - good 4 U :p

syss 07.03.2013. 11:08

za ovu svoju dajem ruku u vatru da je top top... nešto slično sam doživio jedino sa asus p5k i p5q - ko od kamena odvaljena.

mi smo imali u linksu neke manje batcheve điđabajta i to su bili neki drlj modeli ono za pc kasu ništa od extremnijih modela... sjećam se jednom čovjek kupio 5-6 kasa i baš oće taj gigabajt i jedno 4 ih se vratilo sa dead mbo :D

listerstorm 07.03.2013. 19:34

Da, 2 eSata, 12 faza, a išao si, pretpostavljam, malo i na estetiku da ne odskače od tame iz corsa. :D

@Tor i Brko

Naravno da pogledah konfe :D

Al i inače, rijetko se po forumu, od modova do usera, osvrće na Gigabyte s preporukom.

Od teme koju ploču, do sklapanja konfi, u višoj ili srednjoj klasi preporučuje se Asus/Asrock a u buđet konfama Asrock/Msi. Gigabajta nigdje.

Brko 07.03.2013. 20:52

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2353270)
Da, 2 eSata, 12 faza, a išao si, pretpostavljam, malo i na estetiku da ne odskače od tame iz corsa. :D

@Tor i Brko

Naravno da pogledah konfe :D

Al i inače, rijetko se po forumu, od modova do usera, osvrće na Gigabyte s preporukom.

Od teme koju ploču, do sklapanja konfi, u višoj ili srednjoj klasi preporučuje se Asus/Asrock a u buđet konfama Asrock/Msi. Gigabajta nigdje.

Kao što rekoh, ja iz iskustva nikome ne preporučujem Điđibajt. Preporučujem ploče koje sam uglavinjao u mnogi kompjuktor i za koje znam da pouzdano rade. Istina, u Karlovcu smo uskraćeni Linksa (nije da mi je žao), a on je jedini imao Điđibajt. Svi ostali dućani su MSAN grupa. A oni imaju samo Asus i ASRock, tako da mi izbor i nije baš bajan. A to što i izaberem, radi odlično i niko se ne žali.
A zbog Điđibajta su mi jednom davno spominjali familiju :D i ja onima koji su taj brand meni gurali :D

Ova ploča može biti najbolja na svijetu u ITX formatu, no, samo da nije điđimilović :D

syss 07.03.2013. 21:24

pa isključivo sam ploču i kupovao očima jer sam čoban koji voli tematski komp sa dve boje... moš mislit koliko je sati kada sam završio na fakin điđabajtu koji mi nije nikad ni prošao kroz ruke :D

boy005 07.03.2013. 21:52

Re: Gigabyte H77N-WiFi - malena i opremljena

pa ti prodaj điđu nakon ovakvih komentara... :D

listerstorm 07.03.2013. 23:48

Kupićuje ja. Čisto da se istaknem. Vidio sam da imaju neku lijepu naranđastu što pušta 2 kilovata usebe.

domis 08.03.2013. 12:12

pričajte vi kaj hoćete, meni gigabyte savrseno radil :D

bude to doslo u rasprodaju PCE testnog hardvera? :p

Brko 08.03.2013. 21:08

Citiraj:

Autor domis (Post 2353757)
pričajte vi kaj hoćete, meni gigabyte savrseno radil :D

bude to doslo u rasprodaju PCE testnog hardvera? :p

Radije da napravi Giveaway :D eto, ja se nebi prijavio :p

listerstorm 08.03.2013. 22:37

Ajd ne zezaj. Prijavio bi se i onda ju poklonio nekom ko ti je osto dužan. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14.