PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ovo morate vidjeti (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24430)

Cataphract 25.08.2005. 10:43

ovo morate vidjeti

trebao sam se ranije sjetiti da i ovdje linkam na teme s indexa, ali bolje ikad nego nikad. pripremite se za salve smijeha.:clap:

http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=109132

tor 25.08.2005. 11:37

Citiraj:

u dosu se najcesce pisu virusi ali mogu i u Q-basicu,c-u,c++ itd3: izbijegavajte sve stranice sa kricavo zelenom pozadinom takve najcesce imaju virus. Da se zastitite od virusa sa neke stranice najbolje odmah posijetite ttdown.com i skinite neki anti spywear il kak se vec to zove. ak ste naletili na zelenu stranicu preporuam odma kliknite crveni x u desnom kutu explorera ili sata vec koristite...
:clap:
Citiraj:

da zato sto sa hakiranjem imam puno iskustva 7g iskustva i odlucio sam napokon ucinit nesto dobro za e-svijet
:rolleyes:
Citiraj:

4: nakon svakog skidanja dobro je ocistit folder u kojeg primate sve datoteke s neta(zaboravio sam kak se zove)
Legenda.

Bran 25.08.2005. 11:42

Tip misli da je neki haker (osoba koja zna jako puno o nečemu), a u biti je prosječan korisnik koji nezna ništa više nego ostatak ljudi. Pročitao sam samo prvu stranicu jer je sigurno sve ostalo bezveze. Evo samo nekoliko mudrosti za one kojima se neda ići na stranicu.

Evo jedan citat: "u dosu se najcesce pisu virusi ali mogu i u Q-basicu,c-u,c++ itd
3: izbijegavajte sve stranice sa kricavo zelenom pozadinom takve najcesce imaju virus."

Još jedan: "da zato sto sa hakiranjem imam puno iskustva 7g iskustva i odlucio sam napokon ucinit nesto dobro za e-svijet"

I još jedan: "C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Temporary Internet Files

za one koji ne znaju - ovaj folder se mora često brisati jer se u njega nasele hakeri i virusi koji onda rade sranja po vašem konpijukteru dok je ugašen."

Nemam komentara. Idem si popiti :beer:

Cataphract 25.08.2005. 12:24

ne, neee!! MORAŠ sve čitati. prva stranica je samo zagrijavanje. :clap: :clap:

niksy 25.08.2005. 13:40

OMG
Ovo je stvarno ludo!
Stranice sa kricavo zelenom pozadinom :D :D :D

Zelio je pomoci ljudima, ali ovo je stvarno previse...

Codiac 26.08.2005. 02:29

omg ovo mi je bilo dosta kada sam procitao....

ne nece nego ce stavit neki ruzni background logicno je kricavo zeleni jer kad ti to plane na jedamput u oci treba ti barem pol minute dok dojdes ksebi a tad ti se virus vec uvuce u comp i baj baj. Na takve stranice najcesce naletis dok trazis neki crack.
i usput kad smo vec kod toga kazu da bat virus moze svako prokuzit. E PA NIJE TOCNO
Kretenoidni klinci traze sve moguce krackove patchove itd
e sad uzmes bat virus i napravis auto install datoteku u koju stavis BAT VIRUS u opcijama podesis ovako after instalation run:; ime virusa.bat i glupi klinac to downloada i instalira i the end.

i ja radim viruse nazovem covjeka na telefon kazem mu da izbaci komp kroz prozor da istjera virusa .....

E.T. 26.08.2005. 03:58

Re: ovo morate vidjeti

LOL
Nista drugo ne mogu reci...jedva pisem od smijanja...ovo i onaj Bubbin link na Svastari treba staviti kao sticky:D

Fleks 26.08.2005. 04:04

Re: Re: ovo morate vidjeti

Citiraj:

Originally posted by E.T.
LOL
Nista drugo ne mogu reci...jedva pisem od smijanja...ovo i onaj Bubbin link na Svastari treba staviti kao sticky:D

Ne ovo je fakat ono LOL godine.

buljo 26.08.2005. 09:57

: lol2 : : lol2 :
uf, totalno sam se razbudio!:D

Bran 26.08.2005. 11:36

Citiraj:

Originally posted by Cataphract
ne, neee!! MORAŠ sve čitati. prva stranica je samo zagrijavanje. :clap: :clap:
U pravu si. Taj je lud. Nije ni svjestan kakvu je budalu napravio od sebe. A ni hrvatski mu nije jača strana. On zna o kompjutorima koliko i ja o uzgajanju nizozemskih tulipana (treba li napomenuti da nemam pojma o tome). :D

Crash009 26.08.2005. 12:00

LOOOOOLČINA...

:D :D

ovak šta...

Bran 26.08.2005. 12:03

A i od one neke glupe zelene stranice me peku oči. :D

Renesis 26.08.2005. 13:15

Ušo ti virus u oči :D

Cataphract 26.08.2005. 13:19

Citiraj:

Originally posted by Bran
A i od one neke glupe zelene stranice me peku oči. :D
to je najjača provala koju sam čuo zadnjih mjeseci.
čak joj ni ova jučerašnja jedne korisnice "pa taj kabl nema drugi kraj!" nije ni do koljena.

burke 27.08.2005. 10:13

Citiraj:

čak joj ni ova jučerašnja jedne korisnice "pa taj kabl nema drugi kraj!" nije ni do koljena.

....a nije ni ona "Ronda mi jedna particija RAM-a":D :clap:

.....a ja mislio da ja imam problema:D

buljo 27.08.2005. 14:05

tak izgleda kad se neiskusni idu praviti iskusni!

pokupe sidu i svi im se smiju... lol

Bran 30.08.2005. 12:07

Citiraj:

Samo sam se šalio.

Ova s kablom je najbolja. I što si učinio po tome pitanju? Dao novo kabao ili joj pokazao kraj? :beer:

@ buljo Nadam se da ne govoriš iz iskustva. Inače postoji "kaciga" koja "glavu" čuva. :D

LordNitro 30.08.2005. 12:11

Bože moj mili, taj ima ozbiljnih psihičkih problema.To bi ja sve u bijele košuljice :D

Cataphract 31.08.2005. 08:51

Citiraj:

Ova s kablom je najbolja. I što si učinio po tome pitanju? Dao novo kabao ili joj pokazao kraj? :beer:
rekao sam da ćemo doći pogleadti u čemu je točno problem. fora je da je dotična na drugoj lokaciji i da ih u tom uredu ima nekoliko slatkica. pa smo kolega i ja imali cjelodnevni izlet dva dana kasnije. :D

Bran 31.08.2005. 11:01

Citiraj:

fora je da je dotična na drugoj lokaciji i da ih u tom uredu ima nekoliko slatkica. pa smo kolega i ja imali cjelodnevni izlet dva dana kasnije. :D
Aha. Vidim da ste spojili ugodno s korisnim. :D

Mogli bi otvoriti neku temu gdje bi pisali za provale raznih ljudi bilo na poslu, školi, internetu...ili možda već postoji takva tema?

ćiber_manija 31.08.2005. 11:05

Meni neće otvoriti link :-(!

Cataphract 31.08.2005. 12:55

Citiraj:

Mogli bi otvoriti neku temu gdje bi pisali za provale raznih ljudi bilo na poslu, školi, internetu...ili možda već postoji takva tema?
evo linka na jednu takvu temu: http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=11907, dosta je stara, ali provale su svevremenske. :D

Sam Fischer 31.08.2005. 13:09

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Meni neće otvoriti link :-(!
Ni meni isto :D
Valda je nakon svega zamolio moda da obriše thread :D

Cataphract 31.08.2005. 13:56

nemre ga zamolit kada je to thread koji sam otvorio na jednom forumu i linkao na bisere koji su na drugom. a meni link uredno radi iako sam do maloprije imao problema s forum.hr, no to nije ništa čudno za njih.

Bran 01.09.2005. 09:37

Link ne radi i točka. Zna li netko gdje još ima takvih bisera?

Cataphract 01.09.2005. 10:12

i don't geddit. rade mi oba linka... :confused:

buljo 01.09.2005. 12:43

Citiraj:

@ buljo Nadam se da ne govoriš iz iskustva. Inače postoji "kaciga" koja "glavu" čuva. :D
i da se zajebem tak jako ne bi sigurno, možda neznam al nisam glup.:smoke:

LordNitro 01.09.2005. 12:50

Citiraj:

i don't geddit. rade mi oba linka... :confused:
Ne radi ni meni...Jel bi mogao to kako kopi-pejstat u neku txt datoteku i stavit kao attach? :) :beer: :beer:

Cataphract 01.09.2005. 12:52

ne mogu, to je cijeli thread na indexovom forumu. moraš pratiti cijeli razvoj događaja :D

nego.. da nemate blokirane kolačiće? a indexov forum ne radi najbolje na operi.

LordNitro 01.09.2005. 12:56

Probao sam sa Netscape-om, Firefoxom, Internet Explorerom i neide...Kolačići :) mi nisu blokirani.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:38.