![]() |
(riješeno) Kako natjerati miša da radi na Windows 7?
Genius 220 laser. po specifikacijama nije predviđen za rad na win7.
jel je moguće kako napraviti da radi na win7? Odnosno, on radi na win7 ali preko PS2. A ja želim da radi preko USB adaptera prikljčen na USB. Hvala http://www.geniusnet.com/wSite/publi...Laser%20PA.pdf |
Ne vidim ni jedan razlog da bilo koji miše ne radi sa Windows 7, a i piše da je Vista compat., to je onda i 7.
Jel ga spajaš sa PS2 ili USB? Ako je na USB onda probaj konverterom spojiti na PS2. |
Da budem praktičniji odnosno jasniji.
Miš ima PS2 priključak. Na njega ide adapter pa na USB od računala. Miš svijeti, ali ne radi. Kako da ga instaliram? |
Dakle tvoj miš je PS2 i ti ga pokušavaš adapterom spojiti na USB (pretpostavljam radi laptopa koji nema PS2)?
E pa to ti neće raditi, barem koliko sam ja upućen, jer ne podržavaju svi miševi i tipkovnice combo rad. Vidiš u spec. tog miša da mu je prekriženo P+U, znači trebaš kupiti drugu verziju miša, sa USB, ne može preko adaptera. |
Citiraj:
ok hvala |
Da, ništa od toga, postoje combo miševi i tipkovnice koji mogu raditi u oba moda, odnosno s adapterom, s njima u kutiji i dobiješ uvijek adapter.
Ovaj miš postoji u dvije verzije (USB i PS2) ali ne radi preko adaptera. |
Hvala
pozz :) |
Jesi li probao miša ukopčati u taj ps/2 od tipkovnice? Moguće je da će raditi. To ti igra ako nemaš ps/2 tipkovnicu.
|
Kolege su već rekle, taj miš inicijalno napravljen za PS/2 ne mora raditi na USB - u.
Osim same razlike u konektorima, pa staviš adapter, tu je i razlika u napajanju, na PS/2 je 12V a na USB je 5V (nebitno šta miš "svijetli"). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |