![]() |
(riješeno) Smrzavanje kompjutera i vodoravne crte na ekranu
AMD Athlon 64 x2 4800+
Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 Memorija Geil 2x1GB Samsung HD161HJ Napajanje ATX 500W P4 Grafička kartica NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 integrirana Prijatelj mi je donio svoj komp. jer mu se u zadnje često smrazaje do sad sam testirao ram memtest86+ 5 pasova hard HD tune i OCCT 1h sve je prošlo bez ikakvih problema i grešaka da bi nakon toga preko mozille ušao na facebook i pojavile mi se ovakve crte http://postimage.org/image/j4vczretz/ ali bez smrzavanja kompjutera ima li tko kakvu ideju? EDIT: Evo opet mi se pojavljuju ove crte u Mozilli i to samo na facbooku na drugim starnicama ne i to se nepjavljuju na cjelom ekranu nego samo na ovom bijelom djelu! P.S. ovo njegovo smrzavanje sam za sad pošto se meni nikako nije desilo pripisao njegovom spajanju bežične tipkovnice i miša na prednje USB konektore!? Jel moguće da se zbog toga smrzaje? |
Skini zadnje drivere za onboard grafu. A može bit i da rikava ili se pregrijava.
|
Mislim da nije do grafe jer se samo događalo u Mozilli i to na facebook
stranici sad sam update-a Mozillu i zasad nema više crta ali ostaje ovo zamrzavanje koje se meni još nijednom nije dogodilo , pitanje je mogu li uzrok tog biti bežićna tipkovnica i miš uštekani u prednji USB panel? Isključio am hardversku akceleraciju, a problemi s crtama su nestali s najnovijom inačicom Mozille pa ćemo vidjet dalje! |
Možda ga jebe hardverska akceleracija i flash. Probaj to ubit u postavkama vatrene ljisic pa vidi onda.
|
izgleda da je bilo do SATA kabela za sad već par dana sve radi ok! može lock a ako se problemi vrate zamolim moderatora da otključa temu :chears:
Svima sve najbolje u novoj godini ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |