![]() |
Mobilac i error u Primeu
Eto nisam do sada nikada isprobavao Torture test(In-place large FFT) test i docekao me error nakon pola sata testa.Dizem voltaze kak ono opet.Trenutna situacija koja NE prolazi:NF7SL+mobilni barton 2500,2x256 Supertalentcl2+512 Supertalent 400mhz cl2
200x10,cpu 1.55v,ram 2.8v. Zna netko rjesenje za moju situaciju? Thanks |
proc ti niej stabilan:D daj mu 1.65 pa vidi
|
Citiraj:
|
ne vijerujem...bez brige stavi ti na 1.65
|
Citiraj:
|
senzori znaju cesto krivo citat....odi u bios i tamo pogeldaj:) ps ak i bude na 1.9 nece ti bit nista...to hje mobilac...:D
|
Citiraj:
|
očitaj u biosu gdje pišu temp. za proc i mb, tu bi treba pokazat i voltaže (ti pogledaj vcore).
|
Ma da ti je i 1.9V sve je to ok, ako je temp u granicama, pa lijepo kada ode na 1.9V ti pričekaj 5 min i odi u BIOS, očitaj temperature ..
Ako su više od 50°C, onda se nemoj igrati .. jer ti nije dobra ploča :) Ako je sve ok, od torturiraj ga do kraja .. Sretno... |
Citiraj:
|
Ja sada imam NF7 ..
Ploča je koma .. Sama dići, sumnjam, .. Iskreno skini si MBM5, pa će ti reči temp i napone, on koristi podatke koje koristi i BIOS (koliko ja znam), tako da ako ti je u njemu 1.9V i u BIOSU će biti (iako je to moguće greška) .. Ja kažem provjeri da li ti temperatura drastično raste ! A onda se pitaj da li ploča diže napon ili ne .. Makar sumnjam .. Ako overclockaš, temp je važnija od svega, a onda gledaj da li je stabilan ili ne ... |
Citiraj:
|
Koje napajanje imaš?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |